Trucks

OM VOLVO TRUCKS

Fremskridt i et århundrede

Den første Volvo-lastbil blev bygget i 1928. Siden dengang er vi vokset til at blive Europas største producent af tunge lastbiler. I dag er vi forpligtet til at skabe fremskridt og forme fremtidens landskab inden for bæredygtig transport. Vores fundament bygger på vores kerneværdier – kvalitet, sikkerhed og miljøhensyn. Vi udlever hver enkelt af dem i alt, hvad vi foretager os.

Kvalitet

Vores forpligtelse i forhold til kvalitet er en konstant indsats for at gøre mere, end man forventer af os, og aldrig overlade noget til tilfældighederne. Så vi kan levere produkter og tjenester, du kan stole på, samtidig med at du opnår mere oppetid og en forbedret bundlinje.

Læs mere om kvalitet

Sikkerhed

Gennem et utal af nyskabelser inden for sikkerhed forebygger vi trafikulykker og reducerer skader. Vores vision er helt at undgå ulykker, og vi arbejder utrætteligt på at sikre øget trafiksikkerhed for alle.

Læs mere om sikkerhed

Miljøhensyn

Med en vision om at bevæge os mod nul emissioner sigter vi på at opnå en mere bæredygtig transportbranche. En af ​​vores vigtigste bestræbelser er at være førende inden for elektrificering.

Læs mere om miljøhensyn

Om Volvo Group

Volvo Trucks er en del af Volvo Group, der har 102.000 ansatte, er til stede på 190 markeder og har produktionsfaciliteter i 18 lande.

 

Gå til Volvo Group

FÅ MERE AT VIDE HOS VORES FORHANDLERE

Vores Volvo Trucks-forhandlere ved alt om vores
virksomhed og vores tilbud. Tag kontakt, og lær endnu mere.

Volvo Group

Vores produktion af tunge erhvervskøretøjer og dieselmotorer begyndte i Sverige i 1927. Nu kan du finde os på mere end 130 markeder.