Trucks

Gasdrevet Volvo FM

Den gasdrevne Volvo FM er en lastbil til regional- og langturskørsel med høj ydeevne og reduceret CO2-udledning. Kør på bio-LNG og HVO, og du kan køre på lange ruter med høj nyttelast: helt CO2-neutralt beregnet fra tank til hjul.

Lavere CO2-udledning ved regionalt transport

Den gasdrevne Volvo FM tilbyder samme ydeevne og produktivitet som en dieseldrevet Volvo FM men med mulighed for CO2-neutral drift. Lastbilen passer perfekt til regionale transporter, og du kan vælge mellem 420 hk, 460 hk eller 500 hk med op til 2.500 Nm drejningsmoment.

Kraftfuld motor

Den gasdrevne Volvo FM-motor er baseret på dieselmotorteknologien og tilbyder væsentligt højere drejningsmoment, effekt og effektivitet end andre gasmotorer. Den passer perfekt til krævende regionale transporter med høje vogntogsvægte.

Reducert CO2-udledning

Motoren kører enten på bio-LNG (biogas) eller LNG (naturgas) men også en lille mængde bæredygtig HVO eller diesel. Den anvender også AdBlue til efterbehandling af udstødningsgassen. Denne drivline giver mulighed for at reducere din CO2-udledning med op til 100 % beregnet fra tank til hjul, når du kører på bio-LNG og HVO.

LNG-kapacitet til dine ruter

Den gasdrevne Volvo FM leveres med et udvalg af tre forskellige tankstørrelser afhængigt af dine kørselsopgaver. Det er muligt at opnå en rækkevidden på op til 1.000 km. Du kan få en lastbil, der er fantastisk til lange ruter med store afstande mellem tankstationerne.

Byg din gasdrevne Volvo FM lastbil

Få det, som du vil have det. Konfigurer din gasdrevne Volvo FM, så den passer til dine opgaver. Vælg mellem forskellige aksler, motorer, tanke, førerhuse og andre funktioner efter dine behov.

Effektiv transport uden kompromis

Den gasdrevne Volvo FM lader dig køre regional- og langturskørsel med høje vogntogsvægte og reducere dine CO2-udslip med op til 100 %, når du kører på bio-LNG og HVO. Dette er beregnet fra tank til hjul og sammenlignet med en lastbil, der kører på europæisk standarddiesel. Det er ikke nødvendigt at gå på kompromis med hverken rækkevidde eller produktivitet.

Op til 60 tons

Rækkevidde på op til 1.000 km

Op til 500 hk

De viste funktioner er muligvis ikke standard eller tilgængelige for alle udstyrsniveauer og drivlinemuligheder.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.