Trucks

Corporate Social Responsibility

Vi har været engagerede i socialt, miljømæssigt og økonomisk ansvar - i en eller anden form - siden den dag, vi startede vores virksomhed.
Virksomhedens sociale ansvar er en del af Volvo Trucks-kulturen og er et grundlag for den tillid og troværdighed, som vores brand står for.

Vores Corporate Social Responsibility (CSR) skaber værdi for vores kunder, medarbejdere, aktionærer og samfundet. Og bidrager til en langsigtet bæredygtig udvikling. Vores CSR-aktiviteter er baseret på tre fokusområder: økonomisk ansvar, socialt ansvar og miljømæssigt ansvar

Læs mere om CSR - socialt og miljømæssigt ansvar

Socialt ansvar

Af mennesker. For mennesker.

Vi er en del af folks liv. De tusinder af mennesker, der arbejder for os. De hundreder af tusinder, der leverer til os. Og de millioner, der interagerer med vores lastbiler hver dag.

Lær om vores sociale ansvar

Ansvar for miljøet

Miljøansvar

Minimer Co2 belastningen

Beskyttelse af miljøet er den største udfordring, vi står over for. Derfor er vi meget engagerede i miljøansvar. Og det har vi været i mere end 40 år.

Lær mere om miljøansvar

Modern Slavery Statement 2020

Download Modern slavery statement 2020 PDF.

Læs Modern Slavery Statement 2020 (PDF)

Økonomisk ansvar

Omsorg betaler sig

Vores forretning skal være økonomisk ansvarlig. Den skal også være rentabel, bæredygtig og give værdi til vores aktionærer. Sammen udgør økonomisk ansvar
og forretningsmæssig rentabilitet det fundament, som vores sociale og miljømæssige ansvar hviler på.

For at skabe værdi for vores aktionærer er vi nødt til at skabe værdi for vores kunder. Dette gør vi ved at levere førsteklasses produkter og tjenester, der gør vores
kunder mere konkurrencedygtige, produktive og i sidste ende mere rentable. Denne strategi bidrager også til udvikling og vækst af samfund over hele verden.

Sund risikostyring og bæredygtig forretningspraksis er også en del af vores økonomiske ansvar. Vi har en adfærdskodeks, der styrer vores
forretningsetik, forhindrer korruption og styrer os på regnskab og rapportering, salg og markedsføring, fair konkurrence og insiderhandel.
Det sikrer også neutralitet over for politiske pariteter og kandidater.

Find din forhandler

Her finder du din forhandler. Følg linket og lær mere om hvad vi kan gøre for dig i dit nærområde.