Trucks

Forberedt til opbygningen

Tippvogn, tankvogn, kran, maskintransporter eller brandbil? Det fleksible Volvo-chassis og den lange liste af specifikationsmuligheder gør det nemt at skræddersy lastbilen til dine behov. Din karrosseribygger får øjeblikkelig adgang til onlineportalen Volvo Bodybuilder Instructions for at fremskynde processen og forbedre kvaliteten.

Opbygningsegenskaber

Alle Volvo Trucks chassis er velforberedte til karosseribygning inden for en bred vifte af anvendelser. Dette er for at sikre den høje kvalitet af den komplette lastbil og for at fremskynde opbygningsprocessen. Tag et kig på en håndfuld eksempler på løsninger nedenfor.

Specifikationsmuligheder

De mange mulige kombinationer gør det let at skræddersy lastvognen. Derfor tilbyder vi en bred vifte af akselkonfigurationer, chassishøjder og akselafstande.

Volvo-instruktioner til opbyggere

Volvo-instruktioner til opbyggere er tilgængelig 24/7 på 12 sprog og er en vigtig ressource for opbyggere til at begynde at forberede og optimere deres arbejde, mens vi bygger din lastbil. Opbygningsvejledningerne omfatter chassistegninger, ledningsdiagrammer, datablade og tilbehør.

Opbyggermodul

Gør det let for opbyggeren at benytte lastbilens elsystem til at skræddersy funktioner. Bodybuilder-modulet er bekvemt tilgængeligt via fleksible kontakter på instrumentbrættet og Work Remote.

Lige ramme

Volvo-rammen er fuldstændig lige og parallel bag kabinen, hvilket gør karrosseribyggerens arbejde meget nemmere.

Rammehøjder og innerlinere

Vælg mellem en 266 mm eller 300 mm ramme for at matche kravene til din overbygning. Tunge applikationer betyder en masse belastning af rammen. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af innerlinere, så du kan få al den forstærkning, du har brug for.

Huller til formålet

Rammen har en række huller for oven, der er beregnet til opbygningen. Vi bruger ikke nitter, og opbyggeren kan derfor let montere udstyret.

Forberedt til kran

Et lavt chassis og et højt akseltryk står højt på enhver krankonstruktørs ønskeliste. Vores chassis har begge dele. Vi kan også sørge for ledig rammeplads tæt på førerhuset eller levere lastvognen med fabriksmonterede kranplader.

Kraftudtag

En bred vifte af koblingsuafhængige og koblingsafhængige kraftudtag er tilgængelige til at drive alle former for karrosseriudstyr. For elektriske lastbiler findes der elektriske kraftudtag med 600V DC eller 400V AC kapacitet.

Perfekt til veksellad

Kombineret med det ekstra lave chassis er den nye luftaffjedring bagtil med sin vandring på 295 mm den perfekte løsning til transport af veksellad.

Bagudhæng og snit

Rammen kan nu skæres i trin på 50 mm på fabrikken. Vælg imellem fire forskellige afskæringer af det bagerste overhæng: øvre (til tipvogne, kroghejse og renovationsvogne), nederste (til påhængsvogne med midteraksel), bøjet (til traktorer) eller lige (til stive lastbiler).

Montering af bagerste underkøringsværn

For at give endnu flere muligheder bagtil kan det bagerste underkøringsværn placeres flere forskellige steder.

Monteringsbeslag

Chassiset kan fra fabrikken udstyres med monteringsbeslag monteret på rammen – og ikke kun mellem akslerne, men også på det bagerste overhæng.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller bed dem om et møde hos dig.

Klar til en ny krop?

Skrædderarbejdet begynder hos din forhandler