Trucks

Forøget chaufførsikkerhed og forebyggelse af ulykker

Sikkerhedsservice i Volvo Connect giver dig mulighed for at analysere chaufføradfærd for at forbedre sikkerheden for din flåde og reducere risikoen for ulykker. Dette vil også reducere slitage, øge brændstofeffektiviteten og frem for alt gøre vores veje så sikre som muligt. For alle.

Vigtigste fordele

Analysér og forøg chaufførsikkerheden

Bliv advaret om sikkerhedshændelser

Styrk brændstoføkonomien

Reducér slitage

Reducér risikoen for ulykker

Beskyt din virksomheds omdømme

Få mere at vide om Sikkerhedsservice nedenfor. Du kan også besøge Volvo Connect Marketplace eller kontakte din lokale forhandler for at få flere oplysninger. 

Har du ikke Volvo Connect endnu?
 

Kontakt din lokale forhandler for at tilmelde dig

Udvalgt sikkerheds- og tryghedsservice


Sikkerhed

Sikkerhed og tryghed handler om mere end blot at beskytte lastbilchauffører og andre trafikanter i tilfælde af en ulykke. Det handler om at forhindre ulykker i at ske i første omgang.

 

Sikkerhedsservice i Volvo Connect giver et faktabaseret grundlag for sikkerhedsanalyse og chaufførtræning. Servicen registrerer føreradfærd såsom hård opbremsning og acceleration samt indgreb fra aktive sikkerhedssystemer for at undgå en hændelse eller ulykke.

 

Dette hjælper flådeledere og chauffører med at identificere områder, der kan forbedres, og bidrager til sikrere transporter, samtidig med at brændstofeffektiviteten øges og slidtage reduceres.

Sikkerhed for Volvo Connect

Udvalgte Volvo Connect-tjenester

Lad os oprette forbindelse

Klar til at komme i gang med Volvo Connect? Eller har du et spørgsmål om en service? Kontakt din lokale forhandler.