Volvo Trucks

Danmark

×
Reservedele og tilbehør

Hold din lastbil i gang ude på vejene med originale Volvo-reservedele og Volvo-lastbilstilbehør

Reservedele og tilbehør

Vi ved, hvor vigtigt det er at holde din lastbil i gang ude på vejene. Derfor er originale Volvo-reservedele og -tilbehør designet til optimal pålidelighed, holdbarhed og ydeevne. De er kvalitetssikrede og opfylder Volvos specifikationer og strenge krav. Ligesom vores lastbiler bliver originale Volvo-reservedele ikke blot testet i vores laboratorier, men også i vores omfattende felttestprogrammer, der dækker en bred vifte af kørselsforhold – fra arktisk is til ørkenvarme.

Hvis der opstår en uplanlagt driftsafbrydelse, sikrer vores avancerede og effektive logistiksystem, at vi finder de rigtige dele og leverer dem med det samme. Og vores dygtige teknikere vil være parat til at hjælpe, så lastbilen kommer tilbage på vejen så hurtigt som muligt. Maksimeret driftstid. Og garanteret ro i sindet.

Kvalitet

Original stand. Fordi det er det, du fik i første omgang. Du kan stole på, at du får en fabriksny kvalitet, holdbarhed og pasform, så din Volvo forbliver en Volvo.

Levering

De rigtige dele. På rette sted til rette tid. Volvo Trucks-netværket dækker over 130 lande og mere end 2000 forhandlere og værksteder.

Garanti

2 års monteringsgaranti på originale Volvo-reservedele og -tilbehør.

Relevante nyheder og historier