Vi ved, hvor vigtigt det er at holde din lastvogn i gang ude på vejene. Derfor er originale Volvo-reservedele og -tilbehør designet til optimal pålidelighed, holdbarhed og ydeevne. De er kvalitetssikrede og opfylder Volvos specifikationer og strenge krav. Ligesom vores lastvogne bliver originale Volvo-reservedele ikke blot testet i vores laboratorier, men også i vores omfattende felttestprogrammer, der dækker en bred vifte af kørselsforhold – fra arktisk is til ørkenvarme.

Hvis der opstår en uplanlagt driftsafbrydelse, sikrer vores avancerede og effektive logistiksystem, at vi finder de rigtige dele og leverer dem med det samme. Og vores dygtige teknikere vil være parat til at hjælpe, så lastvognen kommer tilbage på vejen så hurtigt som muligt. Maksimeret driftstid. Og garanteret ro i sindet.

Kvalitet

Original stand. Fordi det er det, du fik i første omgang. Du kan stole på, at du får en fabriksny kvalitet, holdbarhed og pasform, så din Volvo forbliver en Volvo.

Levering

De rigtige dele. På rette sted til rette tid. Volvo Trucks-netværket dækker over 130 lande og mere end 2000 forhandlere og værksteder.

Garanti

2 års monteringsgaranti på originale Volvo-reservedele og -tilbehør.

Originale Volvo-reservedele Volvo Trucks-serviceydelser

Originale Volvo-reservedele

De rigtige dele til de rigtige specifikationer – originale Volvo-reservedele er den bedste måde at holde din lastvogn i gang ude på vejene.

Læs mere om originale Volvo-reservedele
Volvo Trucks-tilbehør Volvo Trucks-serviceydelser

Volvo-lastvognstilbehør

Gør en Volvo-lastvogn til din Volvo-lastvogn ved at booste dens udseende, ydeevne og komfort.

Læs mere om Volvo-lastvognstilbehør
Volvo Trucks-butikker Volvo Trucks-serviceydelser

Volvo Trucks' merchandisebutik

Volvo Trucks' merchandise er unikt og designet til at gøre chaufførens dagligdag lettere.

Besøg Volvo Trucks' merchandisebutik

Relevante nyheder og historier

Nyt liv til motorer

På fabrikken i Flen bliver udtjente lastvognsmotorer så gode som nye. Efter renoveringen er de atter klar til drift, og processen er meget skånsom over for miljøet....

Et vindue til den digitale verden

Digitaliseringen er i høj hast ved at forandre samfundet, og transportbranchen er ikke nogen undtagelse. Carina Holm, Services Manager hos Volvo Trucks, forklarer, hvordan lanceringen af Volvo Connect, en enkelt grænseflade til oplysninger og ...

Lettere lastvogne giver en højere nyttelast

Arclid Transport driver forretning på et meget konkurrencepræget marked og havde derfor brug for at maksimere nyttelasten og øge produktiviteten. Ved at investere i specifikke transportløsninger i kombination med chaufføruddannelse har flådeleder ...

Kontakt din forhandler

Kontakt din forhandler

Din lokale Volvo Trucks-forhandler står parat til at hjælpe med alt lige fra at finde den rigtige reservedel til reparationer eller service på lastvognen. Ring til os – eller endnu bedre, besøg os.

Find din nærmeste forhandler