Trucks

Volvo Akademi

Hos Volvo har vi, ved vores hoveddomicil i Taastrup, vores eget ”Volvo Akademi”. Her trænes og uddannes vores medarbejdere for at sikre at vi hele tiden udvikler os, hvor vi kan.

På Volvo Akademiet afholder vi intern ledertræning for lederne i organisationen, sælgertræning, teknisk træning for vores mekanikere og nøglemekanikere samt øvrige træninger og kurser, der skal medvirke til at medarbejdernes kompetencer udvikles og vedligeholdes. Undervisningen varierer og kan afholdes af både interne og eksterne undervisere

Hos Volvo Danmark er der gode muligheder for at uddanne sig. Du kan blandt andet blive kontorelev eller mekanikerlærling. 

Herudover tilbyder Volvo Akademiet løbende uddannelser af vores mekanikere, så de vedbliver at have den nyeste viden omkring køretøjer og teknikken. 

Mekanikerlærlinge bliver tilbudt at besøge Volvo-fabrikken i Gøteborg og alle lærlinge deltager i 8x5 ugers skoleforløb i løbet af uddannelsen. Forløbet foregår i Mommark i Sønderjylland, hvor her naturligvis også er fokus på samarbejde og socialt samvær.

Lederuddannelse er også en højt prioriteret del hos Volvo Danmark A/S.