Trucks

Danmark

×
Vores globale kampagne for trafiksikkerhed

Vores kampagne for trafiksikkerhed

SE OG BLIV SET

En brugervenlig aktivitet, der viser, hvordan man forbedrer sikkerheden i samspillet mellem cyklister og lastbilchauffører.

En forskel, der redder liv

Sikkerhed har haft højeste prioritet for Volvo Trucks lige siden begyndelsen. Vores forskning og analyser viser tydeligt, at de fleste trafikulykker skyldes menneskelige faktorer. Det er grunden til, at vi ud over de mange innovative sikkerhedsfunktioner, som vi konstant udvikler til vores produkter, ønsker at gøre endnu mere.

De fleste trafikulykker skyldes den menneskelige faktor
Det er vores mål at øge opmærksomheden på synlighed i trafikken.

Se og bliv set

Det er vores mål at gøre folk mere opmærksomme på deres synlighed i trafikken. Kampagnen sætter fokus på situationer, hvor cyklister og andre trafikanter er involveret, og hvordan man forbedrer sikkerheden i samspillet mellem cyklister og lastbilchauffører.

Kursussættet er gratis og tilgængeligt for alle interesserede. Undervisere kan f.eks. implementere øvelserne i undervisningen af deres elever, og erhvervsledere kan bruge det som en medarbejderaktivitet.

Kursussættet

Det inspirerende sæt "See and be seen" består af en vejledning til underviserne, en PowerPoint-præsentation og en vejledning til, hvordan man gennemfører en udendørs øvelse, der involverer en lastbil.

Når aktiviteterne er gennemført, kan det være en god ide at uddele gaver, f.eks. en refleksvest, som er med til at øge trafiksikkerheden.

Der findes en vejledning til, hvordan en udendørs øvelse gennemføres

Download kursussættet

Se sikkerhedsfunktionerne med egne øjne

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan vise dig alle de enestående sikkerhedsfunktioner og besvare alle de spørgsmål, du har om sikkerhed.