Trucks

Danmark

×

Seneste pressemeddelelser

Den nye Volvo FMX

Volvo Trucks bringer sin mest robuste anlægslastbil med ind i fremtiden med den nye Volvo FMX

Volvo Trucks har lanceret den helt nye Volvo FMX med et helt nyt førerhus, øget nyttelast og innovative sikkerhedsfunktioner. Med det øgede forakseltryk på op til 20 ton og en 38 ton bogie er den nye Volvo FMX bygget til de hårdeste forhold og mest krævende opgaver.
08A3977 FH 4x2, sættevogn, fjerntransport ude på vejene

Volvo Trucks lancerer den nye Volvo FH – næste generation af lastbiler designet med chaufføren i tankerne

Volvo Trucks har lanceret den nye Volvo FH med et nytænkt førerhus, innovative sikkerhedsfunktioner og et arbejdsmiljø med fokus på chaufføren. Et centralt mål med det nye design er at give chaufføren et mere produktivt, sikkert og behageligt liv på vejen.
R2A8182 Den nye Volvo Trucks-serie til krævende opgaver

Volvo Trucks lancerer en ny generation af tunge lastbiler - med chaufføren i fokus

Volvo Trucks introducerer fire nye lastbiler med stærkt fokus på chaufførmiljøet, sikkerheden og produktiviteten. ”Vi er virkelig stolte af denne store fremadrettede investering. Vores mål er at være vores kunders bedste forretningspartner ved at gøre dem endnu mere konkurrencedygtige og hjælpe dem med at tiltrække de bedste chauffører på et stadig hårdere marked," siger Roger Alm, adm. direktør for Volvo Trucks. De fire tunge lastbiler – Volvo FH, FH16, FM og FMX – repræsenterer omkring to tredjedele af Volvo Trucks' leverancer.
Volvo Trucks introducerer den nye Volvo FH16

Volvo Trucks introducerer den nye Volvo FH16 – kombinerer komfort med kraft med en imponerende produktivitet som resultat

Volvo Trucks har lanceret en ny generation af Volvo FH16, der kombinerer nye sikkerhedsfunktioner, et arbejdsmiljø med fokus på chaufføren og de nyeste teknologier for at sikre kunderne en øget produktivitet. Den nye flagskibsmodel hører til Volvo Trucks' næste generation af køretøjer, der er designet med chaufføren i tankerne.
08A3740 FM 4x2 trækker med påhængsvogn

Volvo Trucks introducerer den nye Volvo FM – designet til at tiltrække chauffører med et nyt førerhus og bedre udsyn

"Volvo Trucks har lanceret den næste generation af Volvo FM, der er pakket med forbedringer af chaufførmiljøet og innovationer, der leverer et højere niveau af komfort, sikkerhed og produktivitet. Rummeligheden og det enestående udsyn gør den nye tunge Volvo FM til den ultimative arbejdsplads på hjul i alle segmenter", siger Roger Alm, adm. direktør for Volvo Trucks.
Lastbilstårn

Volvo lancerer fire nye lastbiler ved at stable dem oven på hinanden i en spektakulær film – med direktøren på toppen som prikken over i'et

Volvo Trucks' nyeste lanceringsfilm har nået nye højder. For at demonstrere styrken af de fire nye lastbiler byggede Volvo et kolossalt 15 meter højt og 58 ton tungt lastbilstårn ved at stable de fire nye lastbiler oven på hinanden. Derudover placerede de den administrerende direktør på toppen.

Årets mekanikerlærling er fra Volvo

I går blev Tobias Maarup Pedersen fra Volvo Truck Center i Aarhus kåret til Årets Mekanikerlærling 2020 af Dansk Metal.

13% brændstofbesparelse med ny teknologi fra Volvo Trucks

Skive Køletransport har opnået 13% brændstofbesparelser efter, at virksomheden har investeret i Volvo Trucks’ nye D13TC-motorer med Turbo Compound-teknologi, der flytter hegnspæle i forhold til nye standarder for brændstoføkonomisk kørsel.