Trucks

Gasdrevet Volvo FH

Den gasdrevne Volvo FH er en kraftig lastbil til langturskørsel, der kan reducere din CO2-udledning betydeligt. Ved kørsel på bio-LNG og HVO kan den køre over lange afstande med høj nyttelast og helt CO2-neutralt, når det beregnes fra tank til hjul.

Høj ydeevne med mindre CO2

De gasdrevne motorer i Volvo FH tilbyder samme effekt- og drejningsmomentniveauer som vores dieselmotorer. Og det gør de med lavere emissioner og potentiale til at blive CO2-neutrale, når de kører på vedvarende bio-LNG og HVO. Vælg mellem effekter på 420 hk, 460 hk eller 500 hk med drejningsmomenter på op til 2.500 Nm.

Mere effekt og moment

Den gasdrevne Volvo FH-motor er baseret på dieselmotorteknologien og tilbyder væsentligt højere effektivitet, effekt og drejningsmoment end andre gasmotorer. Det gør den til et perfekt match til langturskørsel med vogntogsvægte på op til 60 tons.

En reducert CO2-udledning

Motoren kører enten på bio-LNG (biogas) eller LNG (naturgas) men også en lille mængde bæredygtig HVO eller diesel. Den anvender også AdBlue til efterbehandling af udstødningsgassen. Denne drivline giver mulighed for at reducere din CO2-udledning med op til 100 % beregnet fra tank til hjul, når du kører på bio-LNG og HVO.

LNG-kapacit til dit behov for rækkevidde

Den gasdrevne Volvo FH leveres med tre forskellige tankstørrelser afhængigt af dine kørselsopgaver. En rækkevidde på op til 1.000 km er mulig, hvilket gør lastbilen perfekt til langturskørsel takket være et voksende netværk af gastankstationer.

Skræddersy din gasdrevne Volvo FH

Hvor meget effekt har du brug for? Hvor langt vil du køre mellem tankstationer? Og hvilket komfortniveau har du brug for i dit førerhus? Skab din ultimative gasdrevne Volvo FH i vores Truck Builder.

Kraft med færre emissioner

Den gasdrevne Volvo FH fungerer som en dieseldrevet lastbil, men kan reducere dit CO2-udslip med op til 100 %. Dette er beregnet fra tank til hjul ved brug af bio-LNG og HVO og sammenlignet med en lastbil, der kører på europæisk standarddiesel.

Op til 60 tons

Rækkevidde på op til 1.000 km

Op til 500 hk

De viste funktioner er muligvis ikke standard eller tilgængelige for alle udstyrsniveauer og drivlinemuligheder.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.