Trucks

Gas Powered
Volvo FH Aero 

Volvo FH Aero er en gasdrevet lastbil til fjerntransport, der er udformet til aerodynamisk effektivitet. Kørsel på bio-LNG og HVO reducerer din CO2-udledning og lader dig tilbagelægge lange afstande med høj nyttelast - CO2-neutralt, når det beregnes fra tank til hjul.

CO2-neutral langturskørsel

Den gasdrevne motor leverer samme effekt som vores dieselmotorer. Den gør det med lavere emissioner og potentiale til at køre CO2-neutralt ved langturskørsel, når den kører på bæredygtig bio-LNG og HVO. Vælg mellem 420, 460 eller 500 hk med et drejningsmoment på op til 2.500 Nm.

Høj effekt og drejningsmoment

Motoren i den gasdrevne Volvo FH Aero er baseret på dieselmotorteknologi, der tilbyder væsentligt højere drejningsmoment, effekt og effektivitet end andre typer gasmotorer. Det gør den til et perfekt match til langturskørsel med vogntogsvægte på op til 60 tons og høj produktivitet.

Reducert CO2-udledning

Ud over enten bio-LNG (biogas) eller LNG (naturgas) bruger motoren også en lille mængde af enten bæredygtig HVO eller diesel. Den anvender også AdBlue til efterbehandling af udstødningsgassen. Du kan reducere din CO2-udledning med op til 100 %, beregnet fra tank til hjul, når du bruger bio-LNG og HVO.

LNG-kapacitet til dine behov

Optimer tankstørrelsen til din gasdrevne Volvo FH Aero og få op til 1.000 km rækkevidde. Det gør lastbilen velegnet til langturskørsel takket være et voksende netværk af gastankstationer.

Byg din gasdrevne lastbil

Skab den gasdrevne Volvo FH Aero til din virksomhed. Aksler, motorer og tanke samt al den komfort du ønsker i dit førerhus.

Høj ydeevne og rækkevidde med mindre CO2

Den gasdrevne Volvo FH Aero leverer ydeevne og produktivitet som en diesel-lastbil og tilstrækkelig rækkevidde til langturskørsel. Den kan reducere dine CO2-udledninger med op til 100 %. Dette er beregnet fra tank til hjul ved brug af bio-LNG og HVO og sammenlignet med en lastbil, der kører på europæisk standarddiesel.

Op til 60 tons

Rækkevidde på op til 1.000 km

Op til 500 hk

De viste funktioner er muligvis ikke standard eller tilgængelige for alle udstyrsniveauer og drivlinemuligheder

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.