Trucks

Volvo FH16 Aero. Effektiv tung transport.

Volvo FH16 Aero er en lastbil til tung transport, formet og drevet til øget produktivitet. Det aerodynamiske design, sammen med den kraftfulde D17-motor, lader dig booste din ydeevne, mens du samtidig sparer brændstof. En fantastisk køreoplevelse er også en del af pakken.

Volvo FH16 Aero

Anvendelsesområder: Tunge transportopgaver
Ydelse: 600 hk, 700 hk eller 780 hk

Læs de komplette specifikationer

Effektivitet og komfort til dine behov

Se nærmere på det aerodynamiske lastbildesign med CMS kamerasystemet: reducerer luftmodstanden for at spare brændstof og samtidig forbedrer det direkte udsyn. Oplev komforten i Globetrotter XXL-førerhuset. Udforsk galleriet nedenfor for virkelig at lære Volvo FH16 Aero at kende.

CMS kamerasystem

CMS kamerasystemet forbedrer aerodynamikken for at spare brændstof. Det forøger også dit synsfelt både under gode og under mere udfordrende forhold. Night Vision lyser op i mørket, og overvågningstilstanden lader dig se, hvad der foregår omkring lastbilen, når den er parkeret.

Udforsk vores CMS kamerasystem

Infotainment- og lydsystem

Chaufførinterfacet, der er nemt at bruge samt et Infotainment- og lydsystem, der er tilgængeligt i to niveauer, gør Volvo FH16 Aero til en behagelig oplevelse, uanset om du kører eller hviler.

Globetrotter XXL-førerhuskomfort

Volvo FH16 Aero er lavet til at maksimere dit liv på vejen. Gå hele vejen med Globetrotter XXL-førerhuset. Endnu bedre plads, mere komfort, en større seng og mere hjemmekomfort. Alt dette, og din lastkapacitet forbliver upåvirket.

Find ud af mere om livet i førerhuset

Byg din Volvo FH16 Aero

En kraftfuld karakter med et aerodynamisk design og skivebremser med friløb for at minimere din CO2-udledning og reducere dine brændstofomkostninger. Skræddersy din Volvo FH16 Aero til tunge transportopgaver.

Øg din produktivitet med adaptiv fartpilot

Hold en jævn hastighed for at spare på brændstof. At opretholde en høj gennemsnitshastighed vil også øge din produktivitet. Den adaptive fartpilot tilpasser hastigheden til det forankørende køretøj og arbejder hele vejen fra cruising med fuld hastighed ned til fuld stop – og op til marchhastighed igen. Det betyder, at du kan bruge den endnu mere.

Vores chaufførsupportsystemer

Forudse ruter og spar brændstof med I-See

I-See kender din rute og optimerer hastighed, gearskift, udrulning og brændstofafbrydelse efter din rutes topografi. I-See tager højde for den kommende topografi, kurver, rundkørsler og trafikinformation i realtid, så du sparer brændstof.

Læs mere om I-See

Kraft til ydeevne og effektivitet

D17 er den mest kraftfulde motor, der nogensinde er lagt i en Volvo-lastbil. Men det er brændstofeffektiviteten og det høje drejningsmoment, der gør Volvo FH16 Aero til det perfekte match til krævende tung transport med høj gennemsnitshastighed.

Op til 780 hk

D17 er en 17-liters 6-cylindret rækkemotor med lav egenvægt og høj effektivitet. Vælg mellem 600 hk, 700 hk og 780 hk. For at reducere din CO2-udledning kører alle versioner på enten diesel eller HVO.  700 hk versionen kører også på biodiesel.

Udforsk alle Volvo FH16 Aero-specifikationer

Mere effektivitet og højere drejningsmoment

Volvo FH16 Aero-motorerne leverer alle mere kraft, op til 3.800 Nm drejningsmoment og mere motorbremsekraft ved lave motoromdrejninger. Det betyder, at du kan skræddersy en smidig, kraftfuld og effektiv drivline og potentielt reducere dine brændstofomkostninger.

Få mere at vide om Volvos motorer

Større effekt for bedre brændstofeffektivitet.

Den kraftfulde D17-drivline er udviklet til at spare på brændstoffet, når du trækker tunge læs. Hvordan? Den overlegne kraft og det massive drejningsmoment lader motoren arbejde med mindre belastning ved lavere omdrejninger, hvilket fører til brændstofbesparelser.

Fuld kontrol over ydelse og manøvrering

Brug din kraft effektivt. I-Shift giver dig fuld kontrol over D17-motorens kraft. Og med Volvo Dynamisk Styring er dit næste træk både nemt og præcist. Gå ind i billedgalleriet nedenfor for at finde ud af mere om disse funktioner.

Perfekte gearskift med I-Shift

Med I-Shift er hvert eneste gearskift blødt og timet til et millisekund. Det gør din kørsel komfortabel og effektiv. Et udvalg af softwarepakker giver dig mulighed for at skræddersy I-Shift til dine behov.

Mere om I-Shift

Volvo Dynamisk Styring: en fast hånd

Manøvrering med tunge læs ved lav hastighed, præcist og kontrolleret? Som en fast hånd sørger Volvo Dynamisk Styring for at gøre din kørsel lettere. Det tilbyder også interaktion med dine chaufførsupportsystemer.

Om om Volvo Dynamisk Styring

Førerhusudvalg

Vi tilbyder Volvo FH16 Aero med en række førerhuse, der passer til dine behov. Tag et nærmere kig på valgmulighederne herunder.

  Globetrotter XXL-førerhus

  Volvo FH16 Aero med Globetrotter XXL-førerhuset kombinerer fremragende køre- og hvilekomfort for to personer. Fremragende sovekomfort i den forlængede og bredere underkøje.

  Globetrotter XL-førerhus

  Volvo FH16 Aero med Globetrotter XL-førerhuset kombinerer fremragende køre- og hvilekomfort for to personer med masser af opbevaringsplads og rummelighed.

  Globetrotter-førerhus

  Volvo FH16 Aero med Globetrotter-førerhus kombinerer fremragende køre- og hvilekomfort for op til to personer samt ståhøjde på motortunnellen.

  Langt førerhus

  Volvo FH16 Aero med langt førerhus kombinerer fremragende køre- og overnatningskomfort for op til to personer kombineret med en mere begrænset ståhøjde.

  Lavt langt førerhus

  Volvo FH16 Aero med det lave lange førerhus tilbyder en lavere udvendig førerhushøjde kombineret med fremragende køre- og overnatningskomfort for én person trods begrænset ståhøjde.

De viste funktioner er muligvis ikke standard eller tilgængelige for alle udstyrsniveauer og drivlinemuligheder.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller bed dem om et møde hos dig.