Trucks

Volvo FH. Det originale fjerntransport-ikon.

Volvo FH er den ikoniske fjerntransportlastbil, der er bygget til at holde dig komfortabel og sikker, selv på de længste strækninger. Den er fyldt med teknologi, der øger din effektivitet. Vælg mellem en bred vifte af elektriske, gasdrevne og dieseldrevne drivliner, der vil gøre kørslen til kvalitetstid fra dag ét.

  Volvo FH

  Anvendelser: Fjerntransport og regionalkørsel, entreprenør- og anlægstransport, skov- og tømmertransport, mine- og stenbrudstransport
  Ydelse: 420-540 hk

  Læs de komplette specifikationer

  Volvo FH Electric

  Anvendelser: Regional- og containertransporter, entreprenør- og anlægstransporter
  Vogntogsvægt: 44 tons
  Ydelse: op til 490 kW
  Rækkevidde: op til 300 km

  Læs mere om Volvo FH Electric

  Gas Powered Volvo FH

  Anvendelser: Fjern- og regionaltransporter, containertransporter
  Ydelse: 420-500 hk
  Rækkevidde: op til 1.000 km

  Læs mere om Gas Powered Volvo FH

Udforsk Volvo FHs komfort- og sikkerhedsfunktioner

En karakteristisk forlygteform og en opretstående førerhusprofil, der er let at genkende på afstand. En række komfortable førerhuse spækket med løsninger, der kan gøre dit liv på vejen endnu bedre. Se i galleriet nedenfor for at finde ud af mere om, hvad der gør denne lastbil til en effektiv og komfortabel arbejdsplads.

Designet til effektivitet

LED-forlygterne, mere snævre mellemrum og CMS kamerasystemet er eksempler på det effektive Volvo FH-design, der reducerer luftmodstanden og sparer energi. Oven i købet optimerer det adaptive fjernlys dit udsyn og forbedrer trafiksikkerheden uden at forstyrre andre trafikanter.

Det perfekte førerhusklima

Et velkalibreret klimasystem fordeler og cirkulerer luften i dit Volvo FH-førerhus, når du er på farten. Når du slukker motoren for at hvile, skal du blot aktivere I-Park Cool for at holde et behageligt førerhusklima hele vejen gennem en god nats søvn - kun ved at bruge batteristrøm.

Daglig komfort

Volvo FH-førerhusene er lavet til at få dine dage på vejen til at forløbe glat. Der er masser af opbevaringsplads, dobbelte køleskabe til at holde mad og drikkevarer friske og en mikrobølgeovn til at opvarme dine yndlingssnacks. Og selvfølgelig en rigtig behagelig køje.

Skræddersy din Volvo FH

El, gas eller diesel. Fem førerhusstørrelser. Et udvalg af udvendige og indvendige designløsninger. Og et bredt udvalg af muligheder som skivebremser med friløb og I-Save, for at gøre EuroCruise endnu mere effektiv, sikker og produktiv.

I-Save er effektiv og smidig

Få en endnu mere smidig og støjsvag køreoplevelse og lavere brændstofforbrug. I-Save bruger D13-motoren med turbocompound-teknologi med mere drejningsmoment ved lave motoromdrejninger, effektive bagaksler og optimerede softwareløsninger til at spare brændstof og forbedre dine marginaler.

Opdag Volvo FH med I-Save

Planlæg frem for at spare energi med I-See

Med I-See optimerer din lastbil hastighed, gearskift, friløb og brændstofafbrydelse til den kommende topografi, kurver og trafikinformation i realtid. For at planlægge frem og spare energi. Du kan bruge I-See, så snart du er ude på vejen.

Læs mere om I-See

Adaptiv fartpilot

At holde en jævn hastighed sparer energi. Den adaptive fartpilot hjælper dig med at gøre dette på en sikker og behagelig måde. Den fungerer ved alle hastigheder ned til stilstand og starter automatisk igen, så du kan bruge den til meget mere end på motorveje.

Mere om chaufførsupportsystemer

Lad Volvo FH give dig den perfekte kørsel

Uanset om du bruger din Volvo FH til fjerntransport eller entreprenørkørsel, vil dine gearskift være perfekte, og manøvrer vil være skarpe og kontrollerede med I-Shift og Volvo Dynamisk Styring. Tag et kig i galleriet nedenfor for at få flere detaljer om I-Shift, Volvo Dynamisk Styring og andre muligheder for din lastbil.

Rigtigt gear med I-Shift

I-Shift tilbyder en række transmissioner, der kan skræddersyes til alt fra fjerntransport til entreprenørkørsel og sværgodstransport. I-Shift med dobbeltkobling skifter gear uden afbrydelse af trækkraften. Udstyret med krybegear giver I-Shift dig mulighed for at håndtere ekstreme belastninger fra stilstand uden at gå på kompromis med din brændstoføkonomi ved højere hastigheder.

Få flere detaljer om I-Shift

Præcision med Volvo Dynamisk Styring

Volvo Dynamisk Styring hjælper dig med at styre som en fast hånd, der gør din kørsel lettere og reducerer den fysiske belastning. Det tilføjer også funktionalitet til dine chaufførsupportsystemer med aktiv styring i forskellige situationer. Desuden er der mulighed for at styre din lastbil med fjernbetjening.

Læs mere om Volvo Dynamisk Styring

Tandemakselløft

Brug for mindre brændstof, bedre vejgreb og mindre vende-radius. Tandemakselløft gør det muligt at frakoble og hæve den ene af trækakslerne. Vejgreb og bæreevn fra et tandemtræk kombineret med køreegenskaber og effektivitet fra tohjuls-træk.

Udforsk vores udvalg af chassiser

En Infotainment-oplevelse

Gør din tid i førerhuset til den bedste. Vælg mellem to forskellige niveauer af lydsystemer med en ekstra subwoofer under dit sæde for att lytte til din yndlingsmusik og podcasts.

Sikkerhed hele vejen rundt om lastbilen

Førerhusudvalg

Skræddersy din Volvo FH med den rigtige førerhusmodel til dine behov. Du kan vælge mellem det energibesparende CMS kamerasystem og traditionelle sidespejle. Se nærmere på alternativerne herunder.

  Globetrotter XXL-førerhus

  Volvo FH med Globetrotter XXL-førerhus byder på fremragende køre- og hvilekomfort for to personer. Den længere og bredere underkøje er designet til fremragende sovekomfort.

  Globetrotter XL-førerhus

  Volvo FH Globetrotter XL-førerhuset er originalen, der sætter branchestandarden for langturskørsel og andre kørselsopgaver med behov for høj komfort. Bekvemt og rummeligt ophold for op til to personer.

  Globetrotter-førerhus

  Volvo FH med Globetrotter-førerhuset kombinerer fremragende køre- og hvilekomfort for op til to personer samt ståhøjde på motortunnellen.

  Langt førerhus

  Volvo FH med langt førerhus kombinerer fremragende køre- og overnatningskomfort for op til to personer trods en mere begrænset ståhøjde.

  Lavt langt førerhus

  Volvo FH med det lave lange førerhus tilbyder en lavere udvendig førerhushøjde kombineret med fremragende køre- og overnatningskomfort for én person trods begrænset ståhøjde.

De viste funktioner er muligvis ikke standard eller tilgængelige for alle udstyrsniveauer og drivlinemuligheder.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller bed dem om et møde hos dig.