Trucks

Funktioner

Udforsk de funktioner, der gør, at din Volvo-lastbil passer perfekt til dine udfordringer. Der er nyskabelser, der gør dig mere produktiv og mere brændstofeffektiv. Nogle der gør dit liv lettere og mere sikkert, og nogle der giver dig en bedre køreoplevelse. Her er nogle af de vigtigste funktioner på vores lastbiler.

Forbedret sikkerhed og chaufførkomfort

CMS kamerasystem

CMS kamerasystemet forbedrer lastbilens aerodynamik for at spare energi. Det åbner dit synsfelt, og nattesynet giver dig et klart udsyn gennem mørket.

Udforsk vores CMS kamerasystem

Livet i førerhuset

Hvis du tilbringer meget tid i et Volvo-førerhus, vil du sætte pris på de løsninger, vi har indbygget for at hjælpe dig med at maksimere dit liv på vejen. Pladsen, komforten, opbevaringsmulighederne og bekvemmeligheden, der gør arbejde til kvalitetstid.

Alt om livet i førerhuset

Volvo Dynamisk Styring

Sidevind, hjulspor eller huller? Volvo Dynamisk Styring filtrerer alle forstyrrelser væk og fjerner belastningen fra dine skuldre. Det understøtter også andre systemer, der hjælper dig med at køre endnu mere sikkert.

Om Volvo Dynamisk Styring

Chaufførsupportsystemer

Vores chaufførsupportsystemer er designet til at hjælpe dig ved at forbedre sikkerheden i mange forskellige situationer – uanset om du kører med høj hastighed på motorvejen eller kører i byer tæt på andre trafikanter.

Oplev vores chaufførsupportsystemer

Skræddersyet til at forbedre din ydeevne

Forberedt til opbygning

Jo hurtigere du får din lastbil med en skræddersyet opbygning, jo bedre. Volvo-lastbiler er godt forberedt til opbygning fra fabrikken. Og opbyggeren får adgang til omfattende support fra os. Det vil forkorte leveringstiderne og forbedre kvaliteten af ​​din lastbil.


Mere om forberedelse til opbygningen

Chassis

Du ønsker en lastbil med et chassis, der er bygget til at klare de opgaver, du udsætter det for. Vi skræddersyr dit chassis til at understøtte din succes med din kørsel.

Udforsk vores udvalg af chassiser

Energi og effektivitet

I-See

Ved du, hvordan du optimerer hastighed, gearskift og friløb til topografi, kurver og kommende trafikpropper for at spare energi? Det gør I-See, og dens viden er baseret på data.

Se flere detaljer om I-See

I-Save

At spare på brændstoffet har aldrig føltes så godt. I-Save er den ideelle løsning til at nedbringe brændstofforbruget ved fjerntransport og samtidig bevare de fremragende køreegenskaber.

Om I-Save

Volvo-motorer

Volvos udvalg af lastbiler lader dig vælge mellem lastbiler, der er enten el-, gas- eller dieseldrevne. Og du kan gøre dette over hele spektret fra mellemtunge til tunge kørselsopgaver. Se nærmere på de forskellige energi- og effektalternativer, vi tilbyder.

Udforsk motorudvalget

I-Shift

I-Shift består af en serie af automatiske gearkasser, der er designet til at gøre kørslen lettere, mere sikker og mere effektiv. Sætter standarden i branchen.

Find ud af mere om I-Shift

De viste funktioner er muligvis ikke standard eller tilgængelige for alle udstyrsniveauer og drivlinemuligheder.

Skræddersyet til at forbedre din ydeevne

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.