Trucks

Bevar forspringet med vores tilsluttede tjenester til flådestyring.

Mulighederne er uendelige. Det bliver lettere for dig at styre din flåde og dine transporter. Spare brændstof. Overvåge lastbilernes tilstand. Og meget mere. Du kan få adgang til hele rækken af ​​digitale tjenester gennem Volvo Connect-portalen. Resultatet er en mere effektiv og rentabel daglig drift – og ro i sindet, så du kan fokusere på det, der virkelig er vigtigt: at tage dig af dine kunder.
 

Har du ikke Volvo Connect endnu? Bed din forhandler om at oprette din konto.

Vigtigste fordele

Forudsig og forebyg uplanlagte stop.

Reducer brændstof- og energiforbrug.

Overhold lovgivningen.

Spor og administrer dine aktiver.

Få et bedre informationsflow.

Reduceret papirarbejde.

Få mere at vide om tjenesterne til flådestyring nedenfor. Du kan også besøge Volvo Connect Marketplace eller kontakte din lokale forhandler for at få flere oplysninger.

 

Log in på Volvo Connect

Volvo Connect

Volvo Connect er en portal, der giver dig adgang til digitale tjenester, dokumenter og værktøjer, der øger din transportvirksomheds rentabilitet. Du skal blot bede din forhandler om at oprette din konto. Og log ind for at begynde at udforske en verden af ​​tjenester, der kan holde dig et skridt foran.

 

Få mere at vide 

Udvalgte flådestyringstjenester

Driftstid

Vores tilsluttede driftstidstjenester holder din virksomhed i gang. Du kan overvåge dine dæk, batterier og andre kritiske komponenter i realtid for at forudsige og forhindre uplanlagte stop. Optimer værkstedsbesøg med en serviceplan, der er skræddersyet til din lastbils faktiske brug. Og få vejhjælp 24/7, uanset hvor du er.


Driftstidstjenester

Brændstof og energieffektivitet

Vores tjenester for brændstof- og energieffektivitet hjælper dig med at reducere brændstof- eller energiforbrug, reducere omkostninger og minimere dit miljømæssige fodaftryk. Uanset om det er at overvåge ydeevnen af ​​din flåde og chauffører for at finde metoder til at forbedre effektiviteten på, eller at optimere dine hastigheder og gearskift automatisk for at spare brændstof.


Brændstof og energieffektivitet

Data og lovgivning

Vores tjenester overholdelse og data letter byrden ved registrering og gør det nemmere at følge lovkrav. De hjælper dig med at overholde lovgivningen for køre- og hviletid. Gør fartskriverdata sikre og tilgængelige for download efter behov. Og giver dig mulighed for at udveksle oplysninger om dine lastbiler med andre flådestyringssystemer.


Data og lovgivning

Lad os oprette forbindelse

Klar til at komme i gang med Volvo Connect? Eller har du et spørgsmål om en service? Kontakt din lokale forhandler.