Brændstof og miljø hjælper dig med at spare penge og reducere CO2

Brændstof og miljø

Hvem er din mest brændstoføkonomiske chauffør? Og hvem har brug for uddannelse og støtte? Tjenesten Brændstof og miljø sparer tid for dig ved at analysere data om køretøjer og chauffører. Den viser, hvor du kan opnå besparelser. Og den hjælper dig med at mindske CO2-emissionerne.

Spar brændstof med tjenesten Brændstof og miljø
Hjælper dig med at vælge den rette chauffør til den rette opgave

Chaufførtider

Dynafleet hjælper dig med hele tiden at holde øje med chaufføraktiviteterne. Se, hvilken chauffør der er bedst egnet til en ny opgave. Få proaktive advarsler for at sikre, at køre-hviletidsbestemmelserne overholdes. Og spar en masse administrationstid ved at hente fartskriverdata automatisk.

Få mere at vide om chaufførtider
Positionering: giver dig fuld kontrol

Positionering

Ikke flere opkald. Ikke mere gætteri. Tjenesten Positionering fortæller dig, nøjagtigt hvad du har brug for at vide. Du kan få vist lastvognens position helt ned til gadeniveau, og du kan få detaljerede oplysninger om chaufføren, lastvognens hastighed og last samt lastvognstypen. Den kan også hjælpe dig med at planlægge, navigere og drive din virksomhed mere rentabelt.

Udforsk tjenesten Positionering
Hurtigt, sikkert og økonomisk

Beskeder

Beskeder er hurtige, sikre og omkostningseffektive og sikrer, at kontoret altid kan komme i kontakt med lastvognen. Den forhindrer dyre misforståelser og giver chaufførerne den information, de skal bruge for at træffe bedre beslutninger, når de er på farten. Du kan kommunikere, så meget du vil – uanset hvor lastvognen er.

Udforsk tjenesten Beskeder

Sådan fungerer det

Et komplet system – til enhver lastvogn

Dynafleet giver dig adgang til enestående og særdeles brugbare oplysninger om din Volvo-lastvogn. Men det kan eftermonteres på lastvogne fra andre producenter, hvilket gør livet lettere, hvis du driver en blandet flåde.

De fire Dynafleet-tjenester kan aktiveres i enhver kombination. Hver tjeneste fås til et fast månedligt gebyr, der inkluderer international dataroaming.

Let at montere

Dynafleet-hardwaren installeres enten fra fabrikken eller eftermonteres af din Volvo Trucks-forhandler. Der kræves ikke ekstra software – du skal bare logge på Dynafleet-webportalen for at få adgang til oplysninger om din flåde. Du kan også få opdateringer på din smartphone eller tablet hvor som helst.

Oplysninger og opbevaring

Oplysninger om lastvognen og chaufføren overføres til Dynafleets database, hvor de analyseres og præsenteres for dig i læsevenlige rapporter. Kontoret og chaufførerne kan kommunikere med tekstbeskeder. Og Dynafleet kan integreres med dine bestillings- og faktureringssystemer.

VT

Den perfekte pakke

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan hjælpe dig med at finde den Dynafleet-pakke, der passer bedst til dig og din virksomhed.

Find din lokale forhandler