Trucks

Kvalitet – en værdi, vi lever efter

Det er mere end bare et ord. Det er vores mission. En konstant indsats for at gøre mere, end man forventer af os, og aldrig overlade noget til tilfældighederne. Og det gennemsyrer alt, hvad vi foretager os, fra produktudvikling til vores globale servicenetværk. Hvordan måler vi kvalitet? I din lastbils ydeevne. Den er på vejen, når du har brug for det. Og din forretning er så rentabel som muligt.

Kvalitetsprodukter

Vi designer, tester, måler og fremstiller hver eneste del og komponent med en nøjagtighed, nogle mennesker ville finde overdreven. Det er en proces, som vi driver med indlevelse og præcision og med kvalitetsstyring indbygget fra start til slut. Det er dét, som skaber den effektivitet, sikkerhed og komfort, du oplever, når du sidder bag rattet i en Volvo-lastbil. Og det er dét, der holder den i gang kilometer efter kilometer.

Kvalitetsserviceydelser

Den støtte, du får hos vores forhandlere. Vores mekanikeres dygtighed og ekspertise – uanset hvor du har brug for det. Og vores vidt forgrenede og effektive globale servicenetværk. Når det drejer sig om serviceydelser, forbedrer Volvos kvalitet alt fra brændstoføkonomien og sikkerheden til chaufførernes produktivitet og tryghed. Den giver dig hjælp og reservedele inden for rækkevidde, holder din lastbil på vejen og giver dig sorte tal på bundlinjen.

Vil du have kvalitet?

Kom forbi din lokale Volvo Trucks forhandler. De kan tale om kvalitet dagen lang - det er deres passion.