Trucks

HURTIGT TRYGT NEMT

Volvo Nøglefærdig giver dig en komplet transportløsning. En veludstyret lastbil med den rigtige opbygning inklusive service- og garantidækning. Alt håndteres via din Volvo-forhandler eller den lokale importør af opbygningen. Kort sagt ”All Inclusive". Du får et velegnet køretøj til dine transportopgaver.

 

Volvo Nøglefærdig - Anlæg 

Oplev lastbilerne

Én kontakt – hurtig levering

Du får fuld sikkerhed og support fra din Volvo-forhandler. Takket være vores veldefinerede udvalg af nøglefærdige lastbiler kan vi forkorte opbygningstiderne og sikre hurtig levering. Et rigtig godt grundlag for fleksibilitet i din virksomhed.

 

Fleksibel

Du har adgang til et stort udvalg af muligheder samt ekstra tilbehør. Start med vores færdige forslag og tilpas efter dine behov. Derudover tilbyder vi alle vores tjenester for maksimal sikkerhed og tilgængelighed. Du kan altid udforme din kommende lastbil helt efter dine egne valg, men et færdigt forslag fra os som fundament er altid et stærkt udgangspunkt.

Garanti og service på køretøjet

 

Volvo Nøglefærdig er lastbiler, der er nemme at købe og finansiere, så du kan hellige dig det, du er god til - effektiv

transport. Derfor kan din Volvo-forhandler i samarbejde med HMF Danmark og SAWO A/S tage sig af hele køretøjet og sørge for vedligeholdelse, reparationer og opbygning.

Med Volvo Guld servicekontrakt, samt servicekontrakt på kroghejset kan du nemt øge produktiviteten for din lastbil og forhindre uplanlagte stop.

Købe eller lease

Vi har fuld forståelse for din virksomhed og de køretøjer og udstyr, du arbejder med. Uanset om du vælger at købe, leje eller lease, kan vi tilbyde dig finansieringsmuligheder, der gør din virksomhed endnu mere konkurrencedygtig.

 

Volvo Lastbilslån er det oplagte valg for kunder, der ønsker at eje deres køretøjer.

 

Volvo Full Service Leasing giver dig sikker og bekymringsfri finansiering til en lav månedlig ydelse. Leasingudgiften inkluderer en komplet service- og reparationsaftale, hvor Volvo er ansvarlig for bilens stand. Det kan ikke være enklere.

 

Volvo Finansiel Leasing er en bekvem finansieringsform, der giver dig fuld kontrol over virksomheden. Ved udløbet af leasingperioden har du mulighed for at betale den i kontrakten aftalte restværdi og overtage ejendomsretten eller alternativt at forlænge kontrakten.

 

Læs mere om vores finansielle løsninger 

Enklere administration

Lastbil som leveret komplet med opbygning og service fra et og samme sted. Du har kun behov for en kontakt – din Volvoforhandler. Det er ensbetydende med at du blot får en faktura. Tidsbesparende for dig. Og nemt!

Forsikring

Få ro i sindet og beskyt din virksomhed mod økonomiske risici. Hos Volvo Finans kender vi transportbranchen og de udfordringer, du står over for. Uanset om du kører med en enkelt lastbil eller en hel flåde, ny eller brugt, kan vi give dig den beskyttelse, du har brug for. Du kan få en række fremragende forsikringsprodukter, der er skræddersyet præcis til dine behov og tilpasset lokale forhold. Og hvis noget går galt, får du fuld support med et enkelt opkald.

VIL DU VIDE MERE OM VOLVO NØGLEFÆRDIG?

Du finder Volvo forhandlere/servicesteder 20 steder i Danmark.