Trucks

Volvo FH Aero. Aerodynamik til de lange ture.

Volvo FH Aero er den ideelle fjerntransportlastbil. Dens aerodynamiske førerhusform er designet til at spare energi og reducere din CO2-udledning. Vælg mellem el-, gas- og dieseldrift. Denne lastbil er strømlinet for at tage dig længere hver dag.

  Volvo FH Aero

  Anvendelsesområder: Effektiv fjerntransport
  Effekt: 420-540 hk

  Læs de komplette specifikationer

  Volvo FH Aero Electric

  Anvendelsesområder: Regionale og interregionale transportopgaver
  Vogntogsvægt: 44 tons
  Ydelse: op til 490 kW
  Rækkevidde: op til 300 km

  Læs mere om Volvo FH Aero Electric

  Volvo FH Aero til gasdrift

  Anvendelsesområder: Langturs- og interregional transport
  Ydelse: 420-500 hk
  Rækkevidde: op til 1.000 km

  Læs mere om Volvo FH Aero til gasdrift

Lær Volvo FH Aero at kende

Det aerodynamiske design til ubesværet cruising ved høj hastighed med et klart udsyn for chaufføreren. Komfortable førerhuse med en integreret Infotainment- og lydoplevelse. Og ekstra plads i Globetrotter XXL-førerhuset. Gå på opdagelse i galleriet nedenfor og se, hvad Volvo FH Aero har at byde på.

CMS kamerasystem

CMS kamerasystemet forbedrer lastbilens aerodynamik for at spare energi. Oven i købet forøger det også dit synsfelt både under gode og under mere udfordrende forhold. Night Vision hjælper chaufføren under mørke forhold, og overvågningstilstanden lader chaufføren se uden for lastbilen, selv når gardinerne er trukket for.

Udforsk vores CMS kamerasystem

Infotainment- og lydsystem

Det intuitive chaufførinterface, Infotainmentsystemet og to forskellige niveauer af lydsystem tilbyder en integreret oplevelse, uanset om det er under kørslen eller ved hvile. Højttalerne og effektforstærkeren er designet til at give en lydoplevelse på et nyt niveau.

Inden for i Globetrotter XXL-førerhuset

Med al den tid, du tilbringer i førerhuset, fortjener du det bedste. Globetrotter XXL-førerhuset er bygget til at maksimere dit liv på vejen. Det byder på mere plads og mere komfort. Og på Volvo FH Aero sker det uden at gå på kompromis med den tilladte lasteflade på grund af særlige lovbestemmelser for lastbiler med forbedret energieffektivitet.

Læs mere om livet i førerhuset

Skræddersy din fjerntransportlastbil

En karakteristisk profil med et aerodynamisk design for at minimere din CO2-udledning og reducere dine energiomkostninger. Vælg mellem el-, gas- og dieseldrivliner. En bred vifte af valgmuligheder for sættevognstrækkere og lange chassiser er tilgængelige, så du kan skræddersy Volvo FH Aero til dine behov.

Brændstofeffektivitet med I-Save

Volvo FH Aero med I-Save er den ideelle løsning til at nedbringe brændstofforbruget ved fjerntransport. Hjertet i I-Save er D13-motoren med turbocompound-teknologi, der byder på mere drejningsmoment ved lave motoromdrejninger. Resultatet er en mere jævn og støjsvag kørsel samt et markant reduceret brændstofforbrug.

Få flere oplysninger om I-Save

Optimeret til dine ruter med I-See

I-See optimerer hastighed, gearskift, friløb og motorstop på den aktuelle rute, når du kører med aktiveret fartpilot. I-See tager højde for den kommende topografi, kurver, rundkørsler og trafikinformation i realtid. Det betyder, at du kan bruge I-See til at spare brændstof, så snart du er undervejs.

Udforsk I-See

Designet til at spare energi

Uanset om du vælger el, gas eller diesel, er Volvo FH Aero designet fra bunden til at spare energi. Den aerodynamiske form, det strømlinede CMS kamerasystem og skivebremserne med friløb er til for at reducere omkostningerne og reducere din CO2-udledning.

Teknologi, der bidrager til endnu mere effektiv kørsel

Volvo FH Aero er udviklet til at få mest muligt ud af dine kørefærdigheder. Vi har indbygget teknologi med det formål at gøre hvert gearskift og manøvre perfekt. Se nærmere på nogle af funktionerne i billedgalleriet.

Optimal udnyttelse af motorkraften med I-Shift

I-Shift gør kørslen jævn, komfortabel og effektiv. Du kan fokusere på vejen, mens I-Shift udnytter motorkraften på den mest optimale måde. Hvis du kører på kuperede ruter, så tag et nærmere kig på I-Shift med dobbeltkobling, der sørger for gearskift uden afbrydelse af trækkraften.

Læs mere om I-Shift

Let og dynamisk styring

Sidevind, hjulspor eller huller? Det er ikke noget problem. Volvo Dynamisk Styring filtrerer og kompenserer for det hele for at gøre din kørsel nemmere og endnu mere stabil, og fjerner belastningen fra dine skuldre. Systemet muliggør også nogle af de avancerede chaufførsupportsystemer, der hjælper med at forbedre din sikkerhed.

Om om Volvo Dynamisk Styring

Førerhusudvalg

Volvo FH Aero leveres med en række førerhusmodeller, der passer til dine behov. Tag et nærmere kig på dine valgmuligheder herunder.

  Globetrotter XXL-førerhus

  Volvo FH Aero med Globetrotter XXL-førerhus byder på fremragende køre- og hvilekomfort for to personer. Den længere og bredere underkøje er designet til fremragende sovekomfort.

  Globetrotter XL-førerhus

  Volvo FH Aero med Globetrotter XL-førerhuset sætter branchestandarden for langturskørsel. Det tilbyder komfort og rummelighed for op til to personer.

  Globetrotter-førerhus

  Volvo FH Aero med Globetrotter-førerhuset kombinerer fremragende køre- og hvilekomfort for op til to personer samt ståhøjde på motortunnellen.

  Langt førerhus

  Volvo FH Aero med langt førerhus kombinerer fremragende køre- og overnatningskomfort for op til to personer trods en mere begrænset ståhøjde.

  Lavt langt førerhus

  Volvo FH med det lave lange førerhus tilbyder en lavere udvendig førerhushøjde kombineret med fremragende køre- og overnatningskomfort for én person trods begrænset ståhøjde.

De viste funktioner er muligvis ikke standard eller tilgængelige for alle udstyrsniveauer og drivlinemuligheder.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller bed dem om et møde hos dig.