Gør din daglige drift enklere

Uanset om du kører din egen lastvogn eller styrer en hel flåde af lastvogne, kan du effektivisere vigtige dele af dine forretningsaktiviteter på måder, der aldrig har været mulige før nu. Samlet på ét sted. Med ét login og én visning. Volvo Connect er den nye brugerflade til dine digitale tjenester. Tænk på det som dit digitale hjem for en mere rentabel transportvirksomhed.

Arbejder på bærbar Volvo Connect

Alt er vigtigt – i et samlet overblik

Dine lastvogne, aktiviteter, endda din indsigt – alt sammen i én digital brugerflade. Volvo Connect samler dine aktiviteter og sparer dig dermed tid og besvær og giver dig samtidig en større indsigt i de ting, der er vigtige. Hjælper dig med forberedelser, planlægning og løbende forbedringer. På den måde kan du bringe lastvognens driftstid og jeres effektivitet og produktivitet op på et helt nyt niveau.

Download brochuren for Volvo Connect(PDF, 7.3 MB)
Billede af aktiver Volvo Connect

Pas godt på samlingen

Få fuld kontrol og fred i sindet ved at vide, at dine lastvogne er i god stand og klar til arbejdet.

Billede af aktiviteter Volvo Connect

De perfekte træk

Få oplysninger, der giver dig større indsigt og hjælper dig med at holde driften i topform.

Billede af indsigt Volvo Connect

Viden er vejen til optimal drift.

Få det store billede i detaljer for at få en mere problemfri, koordineret og produktiv drift.

En hjælp til hele din drift

Åbn op for en verden af tjenester og funktioner med vores moderne, digitale værktøjer. Dette kan du få adgang til på nuværende tidspunkt. Og det er kun begyndelsen.

Lag Volvo Connect

Designet til enkelhed

Volvo Connect er enkelt og intuitivt, så det er let at navigere i. Få et overblik over de oplysninger og tjenester, der er vigtigst for dig, lige så snart du er logget ind. Det er let at få adgang og bruge Volvo Connect på et stort udvalg af smartenheder og skærmstørrelser.

 

Flere funktionslag
Det bliver lettere og mere effektivt at tage gode beslutninger, når man kan tilføje data og funktioner i forskellige lag.

Markedsplads Volvo Connect

Din Markedsplads

Via Volvo Connect-instrumentpanelet har du let adgang til Marketplace, der indeholder digitale tjenester fra både Volvo Trucks og udvalgte partnere. Med tiden vil du kunne bestille og aktivere tjenester fra det konstant voksende udvalg – lige her.

 

Udviklerportal
Udviklerportalen hjælper med at sikre, at Volvo Connect hele tiden bliver endnu bedre, i takt med at verden udvikler sig omkring os. Vi byder velkommen til og giver adgang til nye, innovative tjenester, der er udviklet af udvalgte partnere og andre specialister.

Enheder Volvo Connect

Nemt at komme i gang

Volvo Connect er gratis. Men det er måden, du udvælger tjenester og bruger det, der gør hele forskellen. Du abonnerer på de tjenester, du selv vælger, og som skaber merværdi for din drift. Kontakt din Volvo-forhandler for at få flere oplysninger.

 

Også til blandede flåder
Med Volvo Connect kan du også integrere data fra eksterne systemer og udnytte data fra andre køretøjer – uanset mærke.

Mand ved siden af lastvogn Volvo Connect

Udvikler sig sammen med dig.

Udvikl din virksomhed med en dynamisk brugerflade, du selv bygger videre på. Volvo Connect, som det ser ud lige nu, tilbyder dig vigtige tjenester, der hjælper dig med at drive og udvikle din drift på en mere effektiv måde. Men det er kun begyndelsen. Der vil løbende komme nye, digitale tjenester til, som vil sikre, at din virksomhed hele tiden er på forkant.

Kort

Vi står altid parat til at hjælpe dig

Den bedste måde at finde ud af, hvad Volvo Connect handler om, er ved selv at opleve det. Kontakt din forhandler for at få flere oplysninger.

Find din forhandler