Det er ikke nogen nyhed, at der er mangel på erhvervschauffører over hele verden. For mange vognmænd er det en udfordring at tiltrække og fastholde dem. Men det er umagen værd. Dygtige og motiverede chauffører er mere produktive og kører mere effektivt og sikkert. Kort sagt har de en stor og positiv indvirkning på bundlinjen.

Med en Volvo-lastvogn får chaufførerne allerede en verdensklasseoplevelse, når det drejer sig om sikkerhed, køreegenskaber og komfort. Hvis du allerede har investeret i den helt rette lastvogn, er det også vigtigt at investere i chaufføren, så du opnår alle de fordele, lastvognen kan give. Vores chaufføruddannelser kan hjælpe dig med at opnå dette og meget mere. Uddannelserne gør chaufførerne mere sikre, effektive og velinformerede. Det giver mindre slitage på lastvognen, bedre brændstoføkonomi, gladere og sundere chauffører – og en sundere bundlinje.

Chaufføruddannelse – chaufførsupport – Volvo Trucks-serviceydelser

Chaufføruddannelse

Volvo-uddannelserne hjælper chaufførerne med at få mest muligt ud af lastvognen og køre den mere sikkert, intelligent og brændstoføkonomisk.
 

Læs mere om chaufføruddannelse >

My Truck-app – chaufførsupport – Volvo Trucks-serviceydelser

My Truck-app

Knyt lastvognen til en smartphone-app. Det giver chaufføren øjeblikkelige statusoplysninger og kontrol over lastvognen på afstand.
 

Læs mere om My Truck-appen >

Volvo Trucks Driver Challenge – chaufførsupport – Volvo Trucks-serviceydelser

Volvo Trucks' Driver Challenge

Volvo Trucks Driver Challenge er en global chaufførkonkurrence med det formål at understrege, hvor vigtige gode kørefærdigheder er.

Relevante nyheder og historier

Kontakt din forhandler

Kontakt din forhandler

Din lokale Volvo Trucks-forhandler står parat til at hjælpe med alt lige fra at finde den rigtige reservedel til reparationer eller service på lastvognen. Ring til os – eller endnu bedre, besøg os.

Find din nærmeste forhandler