Volvo Trucks

Danmark

×
Chaufførsupport – Volvo Trucks-serviceydelser

Støt din lastbilschauffør, og opnå en bedre bundlinje

Chaufførsupport

Det er ikke nogen nyhed, at der er mangel på erhvervschauffører over hele verden. For mange vognmænd er det en udfordring at tiltrække og fastholde dem. Men det er umagen værd. Dygtige og motiverede chauffører er mere produktive og kører mere effektivt og sikkert. Kort sagt har de en stor og positiv indvirkning på bundlinjen.

Med en Volvo-lastbil får chaufførerne allerede en verdensklasseoplevelse, når det drejer sig om sikkerhed, køreegenskaber og komfort. Hvis du allerede har investeret i den helt rette lastbil, er det også vigtigt at investere i chaufføren, så du opnår alle de fordele, lastbilen kan give. Vores chaufføruddannelser kan hjælpe dig med at opnå dette og meget mere. Uddannelserne gør chaufførerne mere sikre, effektive og velinformerede. Det giver mindre slitage på lastbilen, bedre brændstoføkonomi, gladere og sundere chauffører – og en sundere bundlinje.

Relevante nyheder og historier

Kontakt din forhandler

Din lokale Volvo Trucks-forhandler står parat til at hjælpe med alt lige fra at finde den rigtige reservedel til reparationer eller service på lastbilen.

Ring til os – eller endnu bedre, besøg os.