Volvo Trucks

Danmark

×

Her finder du de gode lastvognshistorier

MIDTER/STRIBEN

Midter/Striben #1 2020

Midter/Striben #3 2018

 Midter/Striben #2 2019

Midter/Striben #2 2018

Anbefalede artikler

Anbefalede artikler

Anbefalede artikler

Press Release

Volvo Trucks-tv

Alle artikler

173 matches

1 of 9

 • Safety

  11/18/2019 0,5 min. læsning 0,5 min. læsning

  Den største dødsårsag hos børn og unge er trafikkvæstelser

  Ifølge WHO's rapport om trafiksikkerhed i 2018 dør flere mennesker i alderen 5 til 29 år som følge af trafikkvæstelser end af sygdomme som AIDS og tuberkulose. Volvo Trucks tager sit ansvar for at hjælpe med at bekæmpe denne negative tendens meget alvorligt.

  `
 • Fra 2022 bliver udvalgte aktive sikkerhedssystemer obligatoriske i Europa. Volvo Trucks' nye trafik- og produktsikkerhedschef, Anna Wrige Berling, vurderer konsekvenserne for transportbranchen.

  `
 • Electromobility Tech Society

  11/18/2019 2 min. læsning 2 min. læsning

  Opfyldelse af de stigende krav om mere effektive transportløsninger

  Transportkravene i 2030 vil være dobbelt så høje, som de var i 2005. Især lastbilstransport oplever en hidtil uset stigning. Udfordringen er at imødekomme fremtidens behov på en effektiv, bæredygtig og sikker måde.

  `
 • Tech Product

  11/18/2019 3 min. læsning 3 min. læsning

  Volvo FL Electric: Hvordan fungerer det?

  Den toakslede Volvo FL Electric-lastbil er designet til at levere bedre ydelse, mindre støj og længere levetid. Sådan fungerer dens innovative elektriske drivline.

  `
 • Da minearbejdet truede selve grundlaget for Kiruna i det nordlige Sverige, blev der truffet en drastisk beslutning: At flytte hele byen. Specialtransportør Mikael Wallner har flyttet mange overdimensionerede laster med sin Volvo FH gennem årene, men ikke hele bygninger.

  `
 • Inside Volvo

  11/18/2019 6 min. læsning 6 min. læsning

  Forrest i udviklingen af køretøjer med onlineforbindelse

  Fremskridt inden for køretøjer med onlineforbindelse åbner op for en række nye smarte trafikløsninger, der vil hjælpe med at forbedre trafiksikkerheden og trafikafviklingen og reducere CO2-emissionerne. På Connected Solutions Innovation Hub i Californien samarbejder Volvo Trucks med branchepartnere om at udvikle nye muligheder og holde sig ajour med de nyeste tendenser inden for onlineforbindelser.

  `
 • Volvo Trucks' nye Flexi-Guld-kontrakt giver dig sikkerheden ved en lang servicekontrakt og fleksibiliteten til hele tiden at afstemme vedligeholdelse og pris efter forbrug.

  `
 • Business story

  10/17/2019 5 min. læsning 5 min. læsning

  Volvo Flexi-Guld-kontrakt holder Michael Vermaaks lastvogne i gang

  For den sydafrikanske farmer Michael Vermaak er succes et spørgsmål om driftstid. Med en flåde af Volvo FH-lastvogne og en Flexi-Guld-kontrakt kan han sikre sin rentabilitet – og holde konkurrenterne bag sig.

  `
 • Efter flere års konstante forbedringer af brændstofeffektiviteten mente Manuel Gonzalez Transportes, at flåden havde nået et niveau, der ikke kunne blive meget lavere. Men så prøvede virksomheden den nye Volvo FH med I-Save.

  `
 • Den førende franske transportvirksomhed Gautier Fret Solutions (GFS) var blandt de første til at teste den nye Volvo FH med I-Save. Et år senere er resultaterne imponerende – brændstofforbruget er blevet sænket med tre liter for hver 100 liter, der er brugt.

  `
 • Det finske firma Kuljetusliike Antti Airaksinen begyndte for nylig at bruge en Volvo FH med I-Save til sine fødevaredistributionsopgaver. Brændstofforbruget er siden faldet med 4,5 liter pr. 100 kilometer, hvilket har en enorm indflydelse på virksomhedens rentabilitet.

  `
 • Business story

  05/31/2019

  BKH Gruppen klarer alt op til knæhøjde

  BKH Gruppen går langt under terræn og helt op til knæhøjde, når de løser opgaver. De udfører spule- og slamsugeropgaver, gartneropgaver, anlægger kloakker, fundamenter og mange andre entreprenøropgaver.

  `
 • Business story

  05/29/2019

  Fortidselefanter og vindmøller

  Transport af vindmøller er en udfordret branche, men med en afklaret forretningsstrategi, kan det hænge sammen.

  `
 • Business story

  05/29/2019

  Et arbejde der går i dybden

  Under overfladen kan der lure overraskelser. Det ved virksomheden Leif M. Jensen alt om. Virksomheden har nu i 76 år udført spule- og kloakservice for private, industri og det offentlige i hele Danmark. Midter/Striben har mødt adm. direktør Lykke M. Jensen, der er tredje generation i virksomheden. En virksomhed som udover erfaring og stor faglig ekspertise tillige engagerer sig i medarbejdernes trivsel og udviklingsmuligheder. Det omfatter også et stort socialt arbejde for at integrere udsatte til et job i virksomheden. Personer som har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet, og som skal hjælpes i gang.

  `
 • The assignment

  05/14/2019 6 min. læsning 6 min. læsning

  Kørsel med farlige laster i det bjergrige sydlige Brasilien

  Bjergvejene i det sydlige Brasilien er ganske vist smukke, men de er også farlige. Når lastvognschauffør Aldinan Cézar Rodrigues kører med stærkt ætsende kemikalier området, stoler han fuldt på sin Volvo VM og sin sikkerhedsuddannelse.

  `
 • Business story

  12/30/2018

  Alsidighed i Thy

  Store tonstunge granitsten til kystsikring, madrasser til en god nats søvn og udvinding og transport af rød- og blåler til produktion af mursten. Vognmandsvirksomheden J & K Kappel i Ydby i Thy klarer det hele og mere til.

  `
 • Business story

  12/30/2018

  Ledetråden er ærlighed

  Fritidslandmand og lastbilchauffør, det var Keld Hein i mange år. I dag er landbruget valgt fra, og han driver en mellemstor vognmandsvirksomhed i Billund med 12 lastbiler.

  `
 • Transport story

  12/30/2018

  Transport af døde dyr

  Transport af døde grise, køer og heste er vognmand Bjørn Andersens speciale. Hans moderne lastbiler afhenter dyrene hos landbruget i hele Sønderjylland.

  `
 • Business story

  12/10/2018

  Skovenes herre

  Nummer to i verdensfinalen ved dette års Volvo Driver Challenge og en sand mester i brændstofbesparende kørsel. Chauffør og vognmand Bert »Knatte« Johansson kører tømmerlastvogn og ved, hvordan man får mest muligt ud af hver dråbe – og af Volvo-lastvognene.

  `
 • Inside Volvo

  12/10/2018

  Overgang til eldrift uden bøvl

  Eldrevne lastvogne er ikke bare et spørgsmål om batterier og ladestationer. De kan give bedre arbejdsforhold for chaufførerne og større indtjening for vognmændene. Tre eksperter fra Volvo Trucks er med til at definere den eldrevne fremtid.

  `

173 matches

1 of 9