Trucks

Volvo FE CNG. 

Kraftfuld og produktiv med lavere emissioner. Volvo FE CNG har en gasdrevet motor og er perfekt til affaldsindsamling og leveringstransport og andre opgaver, hvor lavere støj og et reduceret miljøfodaftryk er konkurrencedygtige funktioner.

Let at betjene

Den ligner en almindelig Volvo FE, men Volvo FE CNG leveres med en motor, der udelukkende drives af komprimeret naturgas eller komprimeret biogas. Den bruger tændrørsteknologi og leverer 320 hk og et drejningsmoment på 1356 Nm. Lastbilen er udstyret med automatgearkasse. Så du kan forvente den samme produktivitet og nemme køreegenskaber, som du får fra den dieseldrevne Volvo FE.

Lavere emissioner

Forbrændingen af naturgas eller biogas er fuldstændig lugtfri. Derudover udsender den meget lave niveauer af skadelige partikler. Drift på biogas betyder en 100 % reduktion af CO₂-emissionerne fra tanken til hjulet. Udstødningsgasserne indeholder så få partikler, at der ikke kræves anden efterbehandling af udstødningen end en trevejskatalysator.

En pålidelig løsning

Motoren bruger tændrørsteknologi og kræver kun en trevejskatalysator til emissionsstyring. Ingen SCR, EGR eller AdBlue. Vælg mellem 2×4 eller 2×3 gastanke monteret på begge sider af chassiset. Rækkevidden er op til 400 km for lette leveringstransporter og op til 250 km ved affaldsindsamling.

Mange byer rundt om i verden søger alternativer til diesellastbiler. Genanvendeligt brændstof er ofte et krav for at vinde en kontrakt – især når det gælder affaldshåndtering. Med Volvo FE CNG kan vi tilbyde de virksomheder, der kører i bymiljøerne, en lastbil med en langt mindre miljøpåvirkning.

Kombiner med et førerhus med lav indstigning

Kombiner lavemissionsdrivlinen med et førerhus med let indstigning – det forbedrer sikkerheden i byen og gør arbejdet lettere for chaufførerne.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.