Trucks

Volvo lancerer vidensbank for transportbranchen

Volvo Trucks har lanceret Knowledge Hub, som er en vidensbank med information om en lang række relevante emner skrevet af Volvo Trucks’ egne eksperter.
Mand der ser på Volvo-lastbiler
Volvo lancerer vidensbank for transportbranchen

Indholdet henvender sig primært til vognmænd, chauffører og transportvirksomhedsejere og det er inddelt i tre overordnede kategorier: „Chaufførens verden“, „Teknologi & Innovation“ samt „Bæredygtig og rentabel virksomhed“.

„Vi synes i høj grad, at vores eksperter hos Volvo Trucks har en forpligtelse til at dele den viden, de besidder om f.eks. sikkerhed, bæredygtig transport og nye innovative transportløsninger,“ udtaler Helle Hessel, markedskommunikationsansvarlig hos Volvo Trucks Danmark.

Den danske version af Knowledge Hub kan findes på https://knowledgehub.volvotrucks.dk/ Her kan alle med interesse for lastbiler, transport og teknologi skrive sig op til at få besked, hver gang der kommer nye artikler. 

Læs pressemeddelelsen i pdf her

Yderligere oplysninger fås ved at kontakte:
 

Helle Hessel
Marketing, Communication & PR Director, Volvo Trucks
E-mail: helle.hessel@volvo.com
Tlf.: +45 40 16 06 37

 

Volvo Trucks leverer komplette transportløsninger til professionelle og krævende kunder. Virksomheden kan levere en komplet serie af mellemtunge og tunge lastvogne gennem et stærkt forhandlernetværk med 2.100 servicepunkter i mere end 130 lande. Volvos lastvogne bliver produceret på produktionsanlæg i 14 lande verden over. I 2019 leverede Volvo mere end 131.000 lastvogne på verdensplan. Volvo Trucks er en del af Volvo Gruppen, en af verdens førende leverandører af lastvogne, busser og entreprenørmaskiner samt marine- og industrimotorer. Gruppen leverer desuden finansierings- og serviceløsninger. Volvo Trucks’ arbejde bygger på kerneværdierne kvalitet, sikkerhed og miljø.