Trucks

Sikkerhed

Hård opbremsning og indgriben fra lastbilens aktive sikkerhedssystem kan betyde, at der er plads til forbedringer for chaufføren. Sikkerhedstjenesten i Volvo Connect hjælper flådechefer og chauffører med at identificere eventuelle problemer, så de kan løses. Udover at sikre velfærden for alle trafikanter øger sikker kørsel også brændstofeffektiviteten og reducerer slid – hvilket kan give store forbedringer på din bundlinje.

Vigtigste fordele 

Analysér og styrk chaufførsikkerheden

Bliv advaret om sikkerhedshændelser

Reducér risikoen for ulykker

Få mere at vide om Sikkerhedsservice nedenfor. Du kan også besøge Volvo Connect Marketplace eller kontakte din lokale forhandler for at få flere oplysninger.

Chaufføradfærd og intervention via aktivt sikkerhedssystem

Sikkerhedsservice giver dig et faktabaseret fundament til forbedring af din transportforretning. Ud over at registrere kørselsadfærd såsom hård opbremsning og acceleration registrerer tjenesten også hændelser, hvor lastbilens aktive sikkerhedssystemer såsom kollisionsadvarsel med nødbremse og elektronisk stabilitetskontrol intervenerer for at undgå hændelser eller ulykker. Dette kan hjælpe dig med at forstå, hvor du skal fokusere indsatsen for uddannelse af chauffører. Sikkerhedsservice vil også informere dig, hvis lastbilens aktive sikkerhedssystemer er blevet slukket.

Øjeblikkelige beskeder og rapporter

Sikkerhedsservice giver flådeadminstratorer besked i realtid, når der udløses en sikkerhedshændelse i et af flådens køretøjer. Sikkerhedshændelser er også tilgængelige i en brugertilpasset rapport, som giver mulighed for detaljeret analyse af chauffører og køretøjer. Sikkerhed registrerer følgende begivenheder: 

  •  Hård opbremsning
  •  Hård acceleration
  • Advarselssystem mod frontalkollision og nødopbremsning
  •  Opmærksomhedsassistent
  •  Elektronisk stabilitetsprogram
  •  Sporassistent

Udvalgte Volvo Connect-tjenester

Lad os oprette forbindelse

Klar til at komme i gang med Volvo Connect? Eller har du et spørgsmål om en service? Kontakt din lokale forhandler.