Trucks

En mand med en tablet står ved et vindue og ser ned over sin lastbilflåde

Flådestyring

 

Bevar forspringet med vores skræddersyede tilsluttede tjenester. De bruger data om dine lastbiler og din flåde til at reducere papirarbejdet, forbedre informationsflowet og optimere hele din drift.
 

Mulighederne er uendelige. Det bliver lettere for dig at styre din flåde og dine transporter. Spare brændstof. Overvåge lastbilernes tilstand. Og meget mere. Og du kan gøre det hele med Volvo Connect, brugerfladen til dine digitale tjenester. Alt i alt får du en mere effektiv og rentabel daglig drift – og ro i sindet, så du kan fokusere på det, der virkelig er vigtigt: at tage dig af dine kunder.

Derfor skal du vælge Volvo flådestyring

  • Få et bedre informationsflow
  • Maksimer driftstiden
  • Spar brændstof
  • Maksimer nyttelasten og de kørte kilometer
  • Reducer papirarbejdet
  • Forbliv konkurrencedygtig 

Volvo Connect

Uanset om du kører din egen lastbil eller styrer en hel flåde af lastbiler, kan du effektivisere vigtige dele af dine forretningsaktiviteter på helt nye måder. På ét sted med ét login og én visning. Volvo Connect er brugerfladen til dine digitale tjenester. Tænk på det som dit digitale hjem for en mere rentabel transportvirksomhed.

Digitale tjenester

Oplysninger om aktiver

Få et øjeblikkeligt overblik over hele din flåde, og tjek den aktuelle status for hvert enkelt aktiv i realtid med ét klik. Blandt funktionerne finder du et overblik over alle lastbils- og anhængeraktiver og deres status; oplysninger om lovpligtige inspektioner (hvis de er tilgængelige); dæktryksovervågning, alarmer, advarsler og meddelelser om forskellige begivenheder og muligheden for at tilføje flere funktioner, eksempelvis hentning af fartskriverdata.

Volvo Connect-appen

Alle mulighederne med Volvo Connect lige ved hånden. Få adgang til effektive analyseværktøjer, oplysninger om aktiver og chaufførtimer, administrer flere flåder, og send onlinemeddelelser – alt sammen fra et intuitivt og brugervenligt dashboard.

Værkstedshistorik

Med Værkstedshistorik får du et hurtigt og nemt overblik over dine tidligere værkstedsbesøg. Du kan søge på dato, kontrakt, forhandler, faktura eller garanti for at finde oplysninger om det udførte arbejde og årsagen til besøget.

Logbog

Reducer papirarbejdet, og få strømlinede arbejdsgange. Med Logbog kan chaufførerne digitalt rapportere om problemer med lastbiler, anhængere og andre aktiver, så flådelederen straks kan se dem og gøre noget ved dem. Rapporterne kan vises efter, hvor meget de haster, og chaufførerne kan se, om et bestemt problem allerede er registreret, så dobbelt rapportering undgås.

Flådekommunikation

Brug den indbyggede samtalefunktion i Volvo Connect til at kommunikere med andre brugere, herunder chauffører, der bruger Volvo Connect-appen. Du kan endda vedhæfte placeringsoplysninger, billeder og filer i dine chatbeskeder.

Dataadgang

Med Dataadgang kan du udveksle oplysninger om dine Volvo-lastbiler med andre flådestyringssystemer. Det giver dig fleksibiliteten til at arbejde effektivt med flådestyring uanset platform.

KONTAKT DIN FORHANDLER

Din lokale Volvo Trucks-forhandler står parat til at hjælpe med alt lige fra at finde den rigtige reservedel til reparationer eller service på lastbilen. Ring til os – eller endnu bedre, besøg os.