I dag har du adgang til masser af data om din lastvogn og flåde, og du kan dermed optimere din forretning som aldrig før. Med vores online-tjenester bliver din daglige drift mere effektiv og rentabel. Det giver dig ro til at fokusere på det virkelig vigtige: at tage dig af dine kunder.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til netop dine behov; administration af flåde og transporter med Dynafleet, personlig rådgivning til forbedring af brændstofeffektiviteten med Fuel Advice og let adgang til alle dine digitale tjenester og data med Volvo Connect.

Brændstoføkonomi

Du kan vælge mellem en række tjenester, der er med til at øge brændstofeffektiviteten og forbedre dit grønne image.

Driftstid

Med vores online-tjenester kan vi hjælpe dig med at holde dine lastvogne i drift og klar til arbejde.

Produktivitet

Vi kan hjælpe dig med at maksimere nyttelasten og kilometertallet for din flåde, så du forbliver konkurrencedygtig og rentabel.

Dynafleet

Dynafleet

Vores flådestyringssystem giver dig mulighed for at holde styr på din flåde – med en minimal indsats, og uanset hvor du er.

Læs mere om Dynafleet
Fuel Advice

Fuel Advice

Med serviceydelsen Fuel Advice får din virksomhed en personlig rådgiver, som hjælper med at sænke brændstofforbruget med op til 5 %.

Læs mere om Fuel Advice
Volvo Connect

Volvo Connect

Volvo Connect er den nye brugerflade til dine digitale tjenester. Tænk på det som dit digitale hjem for en mere rentabel transportvirksomhed.

Læs mere om Volvo Connect

Relevante nyheder og historier

Kontakt din forhandler

Kontakt din forhandler

Din lokale Volvo Trucks-forhandler står parat til at hjælpe med alt lige fra at finde den rigtige reservedel til reparationer eller service på lastvognen. Ring til os – eller endnu bedre, besøg os.

Find din nærmeste forhandler