Trucks

Danmark

×
Stop Kig Vink er med til at gøre børnene mere sikre i trafikken

Vores globale kampagne for at beskytte børnene i trafikken

Stop. Kig. Vink

Gør en forskel, uanset hvor du er

Antallet af børn, der deltager i Volvo Trucks-kampagnen Stop Kig Vink, vokser støt. Målet er at hjælpe børn rundt om i verden til at forstå, hvordan de bevæger sig sikkert rundt i trafikken. Først Stop. Så Kig og læg mærke til omgivelserne. Og til sidst –Vink til chaufføren for at være sikker på, at han eller hun har set dig.

Vi opfordrer vores medarbejdere rundt om i verden til at bidrage til at fremme sikkerheden for deres egne børn og børnene i deres nærmiljø. Flere og flere lande deltager nu i Stop Kig Vink.

Du kan gøre en forskel ved også at deltage.

Stop Kig Vink kan redde liv

Hvert år dør mere end 260.000 børn under 19 i trafikulykker. Alt for mange af disse ulykker involverer lastbiler og busser. Mange unge liv kan reddes ved at lære børnene, hvordan de skal opføre sig i trafikken.

Kursusmaterialet Stop Kig Vink er beregnet til at hjælpe forældre, undervisere, organisationer og myndigheder med at lære børnene at begå sig i trafikken via sjove øvelser og praktisk træning.

Alt materiale er gratis og tilgængeligt for alle interesserede. Det omfatter et grundlæggende og et mere avanceret kursussæt, en animeret, interaktiv historie samt en PowerPoint- og kursusvejledning.

Kursussættene fås på flere forskellige sprog.

Alt kursusmateriale for Stop Kig Vink er gratis – og sjovt!

Gode råd til at redde liv

Volvo Trucks har udviklet det inspirerende kursusmateriale Stop Kig Vink i et brugervenligt format. Det er beregnet til at hjælpe forældre, undervisere, organisationer og myndigheder med at lære børnene at begå sig i trafikken via sjove øvelser og praktisk træning.

Al kampagnemateriale er gratis og kan bruges af alle.

Se sikkerhedsfunktionerne med egne øjne

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan vise dig alle de enestående sikkerhedsfunktioner og besvare alle de spørgsmål, du har om sikkerhed.