Trucks

Volvos lastbilsudlejning

Volvos lastbilsudlejning bliver mere og mere populær for hvert år. Og det er let at se hvorfor. Som din fleksible udlejningspartner står vi parat til at hjælpe dig med at klare enhver hasteopgave, en kort- eller langtidskontrakt eller en specialopgave med en lastbil fra vores udlejningsflåde. Bare kontakt os, så ordner vi resten. Og før du ved af det, sidder du bag rattet i den sidste nye Volvo-lastbil – i gang med at få klaret din opgave.

Volvo Lastbilsudlejning – det handler mere om partnerskab end ejerskab.

Volvo lastbilsudlejning bliver mere og mere populært for hvert år. Og det er let at se hvorfor.

Som din fleksible udlejningspartner står vi parat til at hjælpe dig med at klare enhver hasteopgave, en kort- eller

langtidskontrakt eller en specialopgave med en lastbil fra vores udlejningsflåde.

 

Kontakt Volvo Truck Rental på telefon: 43 55 58 00 eller mail: volvorental_dk@volvo.com, så arrangerer vi resten.

Og før du ved af det, sidder du bag rattet i den sidste nye Volvo-lastbil i gang med at få klaret din opgave.

Volvo Truck Rental præsenterer Volvo FH Electric, som er 100% elektrisk.

 

Volvo FH Electric har en rækkevidde på op til 300 km. Stilheden i kabinen giver en behagelig ro, så energi opspares til andre ting i hverdagen.

Lastbilen har alle Volvos velkendte sikkerhedssystemer inkl. Volvo Dynamisk styring for let manøvrering og optimal chaufførkomfort.

 

Du kan leje Volvo FH Electric fra 1 dag og op til 6 mdr. Det giver fleksibilitet og du har mulighed for at afprøve fremtidens transportløsninger.

Lej din næste lastbil hos Volvo Truck Rental og oplev optimal køreglæde i denne Volvo FH Electric – 100 % elektrisk.

 

Kontakt Volvo i dag for at høre nærmere:

Volvo Truck Rental 43 55 58 00 eller mail: volvorental_dk@volvo.com

Fem fordele ved Volvo Lastbilsudlejning

1. ØGET FLEKSIBILITET

Med en omfattende række af Volvo-lastvogne til leje, får du mulighed for at forøge flådestørrelsen på den korte, mellemlange eller lange bane. Herudover tillader leje af lastbiler dig at være endnu mere fleksibel i forskellige brancher ud fra kundernes behov.

2. LAVERE OMKOSTNINGER

Med en lejet Volvo-lastvogn får du fuld kontrol over de økonomiske risici og kapitaludgiften forbundet med nyvognskøb. Du kan i stedet leje en lastvogn i en kortere periode til en fast, månedlig ydelse inkl. serviceomkostninger.

3. EN SAMLET LØSNING

Uanset om du køber en ny lastbil eller er interesseret i at leje en, følger dette med: Vi tilbyder alt samlet under ét tag. Vi finder hurtigt den rigtige lastbil, der opfylder dine behov, og sammensætter så en samlet løsning, der passer til din tidsplan.

4. ADGANG TIL LASTBILER AF HØJ KVALITET

Hvis du beslutter dig til en udlejningslastbil fra os, kan du være sikker på, at du får en næsten ny lastbil, der er pæn og ren og opdateret med den nyeste software. Ganske enkelt en lastbil, der er parat til at repræsentere dig og din virksomhed. 

5. GLOBALT SUPPORTNETVÆRK

Vi vil alle sammen gerne have, at tingene glider så problemfrit som muligt. Men vi ved også godt, at sådan er livet ikke altid. Så vi har oprettet et globalt supportnetværk, der altid er lige ved hånden, hvis der skulle ske noget uforudset.

Har du brug for at få klaret en opgave?

Find din lokale Volvo lastbilsudlejning-forhandler her.