Trucks

Verdens største servicemarkedskonkurrence er åben.

4. september starter registreringen til verdens største servicemarkedskonkurrence VISTA*. Det anslås, at mere end 18.000 værkstedsmedarbejdere fra Volvo Trucks og Volvo Bussers globale forhandlernetværk kommer til at deltage. Formålet med VISTA er at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere ved hjælp af samarbejde og kompetenceudvikling.
Verdens største servicemarkedskonkurrence er åben.

Selvom VISTA er en konkurrence, så er hovedformålet at opmuntre til teamwork, opbygge holdånd og stolthed samt at forbedre evner og udvikle kompetencer. Det er en måde til at forbedre servicemarkedsmedarbejdernes viden og kvaliteten i deres arbejde. Dette fører i sidste ende til en forbedret kundeservice og en øget kundetilfredshed.

Højtuddannede og motiverede medarbejdere gør det muligt for Volvo Trucks' værksteder at udføre rettidige diagnoser og reparationer 'rigtigt første gang' og af høj kvalitet. Disse evner er essentielle for at kunne hjælpe kunderne til at opnå maksimal driftstid for deres lastvogne.

"VISTA forbedrer vores evner og motiverer os til at være det bedste hold i verden. Og hvis vores mekanikere er de bedste i verden, så er de motiveret til at udføre det bedste arbejde for kunderne.", udtaler Claes Nilsson, direktør i Volvo Trucks.

VISTA 2017-18 forventes at tiltrække over 18.000 servicemarkedsmedarbejdere fra det globale forhandlernetværk, der kommer til at arbejde sammen i ca. 4.500 hold. Årets tema er ‘Performance is Everything' som udtryk for, at det at arbejde hos Volvo Trucks og Volvo Busser kræver, at der konstant ydes det ypperste. VISTA er også en metode for Volvo Trucks til at imødekomme den globale udfordring, der ligger i både at rekruttere og fastholde værkstedspersonale.

"Med støtte fra alle på holdet giver VISTA den perfekte mulighed for at føle, at man tilhører verdens bedste servicemarkedsfamilie", siger Claes Nilsson.

Om VISTA
*VISTA står for Volvo International Service Training Awards. Det startede i 1957 og var oprindeligt en konkurrence for Volvo-teknikere i Sverige. 20 år senere, i 1977, var den nået til alle kontinenter og tiltrak autoriserede Volvo-forhandlere fra hele verden. I dag foregår VISTA hvert andet år og er den største konkurrence for servicemarkedspersonale i verden.

VISTA er åben for Volvo Trucks og Volvo Bus forhandlere og deres personale i hele verden. For at kvalificere sig skal de deltagende hold færdiggøre to dele bestående af teoretiske og tekniske spørgsmål. Vinderne fra hvert marked kvalificerer sig til semifinalerne, som bliver holdt i Gøteborg i april 2018. Her vil hele 240 hold konkurrere henover en periode på 3 uger. De bedste 40 hold fra semifinalerne kvalificerer sig til verdensfinalen i Curitiba i Brasilien i juni 2018. 

Nøgledatoer VISTA 2017-18
Officiel lancering - 27. juni 2017
Registreringen åbner - 4. september 2017
1. teoretiske del - 7.-30. november 2017
2. teoretiske del - 30. januar-20. februar 2018
Semifinaler, Gøteborg, Sverige - 9.-27. april 2018
Finale, Curitiba, Brasilien - 25.-29. juni 2018

Gallery