Trucks

Lastvognsmekanikeruddannelsen vises for første gang frem på DM i Skills

For første gang er lastvognsmekanikeruddannelsen med som demonstrationsfag på DM i Skills, der løber af stablen i Herning den 18.-20. januar 2018. Standen er blevet til i et samarbejde mellem Volvo Trucks Danmark, Syddansk Erhvervsskole og Industriens Uddannelser for at vise, hvad en karriere som lastvognsmekaniker kan byde på.
DM i Skills

På standen vil man live og på storskærm kunne opleve elever fra Syddansk Erhvervsskole udføre praktiske opgaver på en Volvo-lastvogn. De besøgende på standen vil også kunne møde faglærere fra Syddansk Erhvervsskole og medarbejdere fra Volvo Trucks og forhandlernetværket, der kan fortælle mere om lastvognsmekanikeruddannelsen og de mange karrieremuligheder, man har som lastvognsmekaniker.

„Vi ønsker med dette initiativ sammen med Syddansk Erhvervsskole og Industriens Uddannelser at synliggøre de mange spændende muligheder, der følger med en karriere inden for lastvognsbranchen, hvor der er gode vilkår både under og efter uddannelsen samt en meget lav arbejdsløshed og heraf følgende jobsikkerhed," udtaler Jan Egegaard Jensen, kompetenceudviklingsansvarlig hos Volvo Trucks Danmark

DM i Skills er Danmarks største uddannelsesevent og en årligt tilbagevendende begivenhed beregnet til at eksponere erhvervsuddannelserne på en positiv måde ved at vise de dygtigste elever fra erhvervsuddannelserne, der gennem konkurrencer yder deres bedste. I 2018 er der tilmeldt 42 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag.

Billeder