Trucks

Volvo Danmarks netværk holder åbent på trods af Corona-virus – dog med visse forholdsregler

Selv om Danmark onsdag aften blev lukket ned, er der fortsat brug for at opretholde forsyningskæden, og dermed er der behov for, at transportbranchen og lastbilerne stadig kører. Volvo Danmarks forhandlernetværk holder derfor åbent – dog med visse forholdsregler.
Volvo  Danmarks forhandlernetværk holder åbent
Volvo Danmarks forhandlernetværk kører i disse dage driften videre og tager fortsat imod kunder for at sikre, at lastbilerne ikke står stille.

Volvo Danmarks forhandlernetværk kører i disse dage driften videre og tager fortsat imod kunder for at sikre, at lastbilerne ikke står stille. Samtidig er man dog bevidst om, at der også er et ansvar for kunder, samarbejdspartnere og medarbejderes sikkerhed og sundhed. Derfor er der i de 20 danske filialer blevet iværksat en lang række foranstaltninger for at mindske smittefaren.

I Volvo Truck Centers 7 filialer er følgende gældende:

- Alle køretøjer bliver grundigt luftet ud og førerhusets overflader bliver sprittet af, inden de kommer ind på værkstedet, og inden de bliver leveret tilbage til kunderne.

- Alt værkstedspersonale anvender handsker, håndsprit og god hosteetik – dvs. at de hoster og nyser ind i albuebøjningen

- Der er dedikerede toiletter til kunderne

- En stor del af kundemodtagelsen foregår via telefon eller udenfor, og indskrivnings- og reservedelsskranker er spærret af for at sikre, at medarbejdere og besøgende holder sig i behørig afstand af hinanden.

- Al adgang på værksteder, lager og frokoststuer er begrænset til interne medarbejdere.

- Al varemodtagelse og -afsendelse foregår udenfor.

- I nogle tilfælde vil der blive oprettet skiftehold for at imødekomme de medarbejdere, der f.eks. har små børn hjemme.

Alle medarbejdere, der kan, arbejder hjemmefra (også for at beskytte de kolleger, der ikke kan), men de kan selvfølgelig fortsat kontaktes pr. mail og telefon. 

”Dette er i høj grad en ekstraordinær situation for alle i Danmark og selvfølgelig også for os, men vi har med glæde kunnet konstatere, at vores medarbejdere i netværket tager det med oprejst pande og er meget bevidste om betydningen af deres arbejde – også i denne svære tid. Det er vi rigtig stolte af,” udtaler Lars Bo Larsen, adm. direktør hos Volvo Danmark.

 

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:

Helle Hessel, tlf. +45 40 16 06 37, e-mail helle.hessel@volvo.com