Trucks

Volvo Trucks afholder online-event for at fremskynde overgangen til elektriske lastbiler

| 2 min | 2 min
Volvo Trucks ønsker at fremskynde skiftet til elektrisk transport ved at arrangere en global online event. Målet er at vise, hvordan man går elektrisk og inspirerer transportvirksomheder til at komme i gang.
Volvo Trucks afholder online-event for at fremskynde overgangen til elektriske lastbiler
At tilbyde fossilfri transport vil være en nøgle til at forblive konkurrencedygtig

Den globale online-event vil ikke kun besvare de generelle spørgsmål, men også fremhæve de vigtige forretningsmæssige aspekter ved elektromobilitet.

”Med dette initiativ ønsker vi at tilskynde transportbranchen og vognmænd til at tage deres første vigtige skridt i retning af elektromobilitet. At tilbyde fossilfri transport vil være en nøgle til at forblive konkurrencedygtig, ”siger Roger Alm, præsident hos Volvo Trucks.

 

Volvo Trucks startede allerede produktionen af elektriske lastbiler i 2019. Siden da er hastigheden for at bekæmpe klimaændringer øget.

 

”Vi ønsker at gå forrest inden for elektriske transporter og arbejder hårdt på at igangsætte dette meget nødvendige teknologiske skift. Nu passer mange af brikkerne i puslespillet, hvilket gør det muligt for flere vognmænd at reducere deres CO2 -udledning dramatisk. Denne event vil forklare, hvordan det kan gøres, ”siger Roger Alm, Volvo Trucks’ præsident.

Udover Volvo Trucks' præsident Roger Alm og eksperter fra Volvo Trucks, vil arrangementet omfatte repræsentanter fra store virksomheder, såsom  Amazon og IKEA samt ledere fra transportvirksomhederne DFDS i Europa og Manhattan Beer Distributors i USA. Politiske initiativer kan have stor indflydelse på implementeringshastigheden, og dette event vil også fremhæve det massive statslige incitamentsprogram, der er blevet lanceret i Tyskland for at sætte gang i elektromobilitet.

 

LINK TIL EVENT

Link til billeder

LINK til mere information om elektromobilitet

Fakta om event: Dato og tidspunkt: 12. okotber kl. 15:00.

Yderligere oplysninger fås ved at kontakte:

Volvo Danmark A/S

Joakim Nilsson
Forretningsudviklingschef - Zero Emissions
E-mail: joakim.jn.nilsson@volvo.com 
Telefon: 61 82 78 98

Volvo Trucks leverer komplette transportløsninger til professionelle og krævende kunder. Virksomheden kan levere en komplet serie af mellemstore og tunge lastbiler gennem et stærkt forhandlernetværk med 2.200 servicepunkter i mere end 130 lande. Volvos lastbiler bliver produceret på produktionsanlæg i 13 lande verden over. I 2021 leverede Volvo mere end 123.000 lastbiler på verdensplan. Volvo Trucks er en del af Volvo Gruppen, en af verdens førende producenter af lastbiler, busser og entreprenørudstyr samt marine- og industrimotorer. Koncernen leverer desuden finansierings- og serviceløsninger. Volvo Trucks’ arbejde er baseret på kerneværdierne kvalitet, sikkerhed og miljø.