Trucks

Stor aftale for Volvo: Italiensk transportør køber 1.000 Volvo-lastbiler med den nyeste brændstofbesparende teknologi

| 3 min | 3 min
Lannutti Group, et italiensk transport- og logistikfirma, har bestilt 1.000 nye Volvo FH lastbiler med den nyeste brændstofbesparende teknologi, I-Save. Virksomheden ser muligheder i at reducere sit brændstofforbrug med 10 % samt lavere CO2-emissioner
Stor aftale: Italiensk transportør køber 1.000 Volvo-lastbiler med den nyeste brændstofbesparende teknologi

 

Lannutti Group opererer i otte europæiske lande med en flåde på 1.800 lastbiler. Beslutningen om at investere i 1.000 nye Volvo FH lastbiler blev taget efter en lang og omfattende brændstoftest, hvor den nye Volvo FH med I-Save blev sammenlignet med andre lastbiler i en blandet flåde. Resultatet var en anselig brændstofreduktion på 10 % sammenlignet med en tilsvarende standard lastbil.*

”Flådefornyelsesprincippet for os i Lannutti Group er at prioritere lavemissionskøretøjer. Bortset fra pålidelighed er de vigtigste faktorer, at holde lastbilens vægt så lav som muligt, hvilket muliggør en højere nyttelast og holder brændstofforbruget på et minimum. Efter den positive testperiode besluttede vi, at alle nye Volvo-lastbiler skulle være I-Save-lastbiler, ”siger Valter Lannutti, administrerende direktør i Lannutti Group.

I-Save-versionen af Volvo FH kombinerer en ekstra brændstofeffektiv motor med brændstofbesparende funktioner, der reducerer brændstofforbruget ved fjerntransport - uden at gå på kompromis med køreegenskaberne. De er også udstyret med yderligere sikkerhedsfunktioner, som fx vognbaneassistent og opmærksomhedsassistent som hjælper med at undgå ulykker.

”Vi går ikke på kompromis med sikkerheden. Det er vigtigt at tilbyde vores chauffører en sikker og komfortabel arbejdsplads, men det er også en måde at hjælpe med at sikre vores leverancer. Ikke desto mindre har lastbiler ofte brug for reparationer, og det er dyrt, når en lastbil er ude af drift. Alt i alt tror jeg, at de ekstra sikkerhedssystemer er en god investering, ”siger Valter Lannutti.

Ordren på 1.000 Volvo FH med I-Save leveres til Lannutti i løbet af 2021 og 2022.

”Vi har et langt og tillidsfuldt forretningsforhold med Lannutti Group, og jeg er virkelig stolt over, at de sætter deres lid til Volvo, og at de bekræfter den fremragende brændstofydelse, som vores I-Save-lastbiler leverer. Dette er lige så vigtigt for klimaet som for vores kunder, ”siger Roger Alm, præsident Volvo Trucks.

 

Fakta

Alle funktioner i I-Save er designet til at reducere brændstofomkostningerne.

 

Inkluderet i Volvo FH med I-Save:

• D13TC (Turbo Compound) 460 hk (2.600 Nm) eller 500 hk (2.800 Nm) motor

• Særdeles brændstofeffektive bagaksler

• Motorens tomgangslukning

• I-Cruise med I-Roll, som justerer hastigheden for at holde brændstofforbruget nede

• Servostyringspumpe med variabel flowforskydning

• Opdateret I-See

• Opdateret I-Shift med optimeret software til fjerntransport


* sammenlignet med standard Volvo FH med Euro 6-trin C-motor.

 

Link til billeder i høj opløsning.

Yderligere oplysninger fås ved at kontakte:

Marcel Wolff-Matern
Salgsdirektør, Volvo
E-mail: marcel.wolff-matern@volvo.com

Tlf.: +45 41 20 12 55

Volvo Trucks leverer komplette transportløsninger til professionelle og krævende kunder. Virksomheden kan levere en komplet serie af mellemstore og tunge lastbiler gennem et stærkt forhandlernetværk med 2.300 servicepunkter i mere end 130 lande. Volvos lastbiler bliver produceret på produktionsanlæg i 13 lande verden over. I 2020 leverede Volvo mere end 94.000 lastbiler på verdensplan. Volvo Trucks er en del af Volvo Gruppen, en af verdens førende leverandører af lastbiler, busser og entreprenørmaskiner samt marine- og industrimotorer. Koncernen leverer desuden finansierings- og serviceløsninger. Volvo Trucks’ arbejde bygger på kerneværdierne kvalitet, sikkerhed og miljø.