Trucks

Verdens største servicemarkedskonkurrence er afgjort

| 2 min | 3 min.
Og vinderen er… Det vindende hold ved verdens største servicemarkedskonkurrence, VISTA*, er nu fundet. Efter en spændende finale i Volvos hjemby Göteborg i Sverige, blev det team Kiired Insenerid fra Estonia, der vandt årets konkurrence. Nummer to på sejrspodiet blev team Titan fra Danmark.
Verdens største servicemarkedskonkurrence er afgjort
I årets VISTA-finale, der blev afviklet i Göteborg, konkurrerede 43 teams af teknikere og servicemarkedspersonale i to dage om at gennemføre seks stationer.

Mere end 16.000 teknikere fordelt på ca. 4.500 teams fra Volvo Trucks og Volvo Buses’ globale forhandlernetværk har deltaget i dette års VISTA-mesterskab. Det er en verdensomspændende konkurrence, der første gang blev afviklet i 1957.

Hovedformålene med VISTA-konkurrencen er at tilskynde Volvos medarbejdere på servicemarkedet til at udvikle deres kompetencer samt at opbygge holdånd og faglig stolthed. Meget dygtige og motiverede teknikere gør det muligt for Volvo Trucks’ værksteder at udføre fejldiagnosticering og løse lastbilers problemer 'rigtige første gang', rettidigt og efter de højeste kvalitetsstandarder. Disse færdigheder er nøglen til at hjælpe kunder til at opnå maksimal oppetid på deres lastbiler. I sidste ende fører dette til en forbedret kundeservice.

I årets VISTA-finale, der blev afviklet i Göteborg, konkurrerede 43 teams af teknikere og servicemarkedspersonale i to dage om at gennemføre seks stationer. Blandt emnerne i konkurrencen var fejlsøgning i CAN Link, I-Shift og opbygninger. To stationer var VR-stationer med fokus på elektriske køretøjer, hvoraf den ene opgave bestod i at installere en elektrisk motor i en lastbil. Antallet af elektriske lastbiler og busser vokser nu hurtigt, og at kunne arbejde sikkert med elektriske motorer er en vigtig færdighed for teknikere på stort set alle Volvo-værksteder rundt om i verden.

“Vores mekanikere spiller en nøglerolle i at bidrage til vores kunders succes ved at holde deres lastbiler på vejen, og VISTA er en fantastisk måde for dem at forbedre deres værksteds-kompetencer på. Jeg er meget imponeret over holdenes tekniske viden i år og den hurtighed, hvormed de løste de stillede udfordringer”, siger Roger Alm, President for Volvo Trucks.


Top 3 teams in VISTA World Championship 2022:

Team:                    Land:

Kiired Insenerid   Estonia

Titan                      Danmark

SWISSTA             Switzerland


Om VISTA

*VISTA står for Volvo International Service Training Awards. Konkurrencen startede i 1957 og var oprindeligt en konkurrence for svenske Volvo-teknikere. 20 år senere, i 1977, var konkurrencen nået ud på tværs af alle kontinenter og havde tiltrukket autoriserede Volvo-forhandlere fra hele verden. I dag gennemføres VISTA-konkurrencen hvert andet år og er den største konkurrence for servicemarkedspersonale i verden.

VISTA er åben for autoriserede forhandlere af Volvo Trucks og Volvo Buses samt deres teknikere over hele verden. For at kvalificere sig skal deltagende hold gennemføre to dele bestående af både teoretiske og tekniske spørgsmål.

 

LINK til højtopløselige billeder

Yderligere oplysninger fås ved at kontakte:

Sanne Rindholm
Marketing- og kommunikationsansvarlig
E-mail: sanne.rindholm@volvo.com

Tlf.: +45 61 82 78 84

Volvo Trucks leverer komplette transportløsninger til professionelle og krævende kunder. Virksomheden kan levere en komplet serie af mellemstore og tunge lastbiler gennem et stærkt forhandlernetværk med 2.200 servicepunkter i mere end 130 lande. Volvos lastbiler bliver produceret på produktionsanlæg i 13 lande verden over. I 2021 leverede Volvo mere end 123.000 lastbiler på verdensplan. Volvo Trucks er en del af Volvo Gruppen, en af verdens førende producenter af lastbiler, busser og entreprenørudstyr samt marine- og industrimotorer. Koncernen leverer desuden finansierings- og serviceløsninger. Volvo Trucks’ arbejde er baseret på kerneværdierne kvalitet, sikkerhed og miljø.