Volvo Trucks

Danmark

×
På vores kurser lærer du, hvordan du får mest muligt ud af lastbilen

Små ændringer. Store fordele

Chaufføruddannelse

Din kørsel påvirker lastbilen, dens præstationer og din bundlinje. Små ændringer gør en stor forskel. Vores kurser hjælper dig til at foretage de rette ændringer. De lærer dig at spare brændstof, redde liv og få det allerbedste ud af lastbilen.  

Volvo trucks training overview people in front of truck

Få en bedre bundlinje

Den hurtigste og letteste måde at forbedre bundlinjen på er ved at ændre kørevanerne. Ved at forbedre den måde, du accelerer og bremser lastbilen og udnytter dens funktioner på, kan du spare op til 10 % brændstof med det samme. Når sikkerheden øges, ulykker undgås, og slitagen reduceres, spares der endnu flere penge og tid.

 

Vores kurser er omhyggeligt udviklet med det formål at lære chaufførerne, hvordan de bedst kan udnytte lastbilens funktioner og tjenester, men også at forbedre branchens viden, hvilket alt sammen hjælper med til at håndtere køretøjet mere brændstofeffektivt, sikkert og smartere, hvilket øger produktiviteten.

Volvo trucks training overview classroom

Rådgivning er guld værd

Vores kurser kombinerer teori og praksis. De er baseret på årtiers Volvo-forskning og erfaring og varetages af vores specialistinstruktører. Vores kursuslastbiler er udstyret med den seneste teknologi til brændstofbesparelser og sikkerhed. Og alle kurser kan tilpasses, så de opfylder lige netop dine eller din virksomheds specifikke behov.

 

Alle kurser er 7-timers kurser og opfylder de obligatoriske 35 timer, der kræves for at opnå kørekort med erhvervskompetence (CPC).

  • Kurserne er baseret på årtiers forskning og erfaring
  • Du vil se øjeblikkelige forbedringer af brændstoføkonomi, sikkerhed og slitage
  • Kurserne opfylder EU-lovgivningen (godkendt til erhvervelse af CPC)
  • Vores kursuslastbiler har de sidste nye funktioner og tjenester
  • Instruktørerne er dygtige Volvo Trucks-specialister
  • Ekstra serviceydelser som Dynafleet og Fuel Advice forbedrer dine resultater
  • Kurserne opdateres regelmæssigt, så du er et skridt foran konkurrenterne.
Bestil din chaufførhåndbog her

Få mest muligt ud af din lastbil 

Jo mere du ved om din lastbil, jo mere kan du få ud af den. Vores instruktionsbøger indeholder oplysninger om kørsel og vedligeholdelse, sikkerhedsfunktioner, instrumenter og kontrolfunktioner.

Bestilling af kursus

Din Volvo Trucks-forhandler kan hjælpe dig med at finde og bestille det kursus, der passer til dig.