Trucks

Chaufføruddannelse

Vil du løfte dine færdigheder til et nyt niveau? Vores kurser kan hjælpe. Uanset om du vil spare brændstof, øge produktiviteten eller holde dig opdateret om ændringer i branchen, giver vi dig faktuel viden og selvtillid, der gør dig knivskarp.
 

Lær af de bedste
 

Når du tager et kursus hos os, lærer du noget om din lastbil af dem, der kender den bedst: dem, der har bygget den. Vores tætte forhold til transportvirksomheder, myndigheder og logistikbranchen sikrer, at du altid får den nyeste viden om udviklingen og tendenser i branchen. Og ikke mindst udvikler og træner vi konstant vores undervisere. Du kan dermed være sikker på, at de altid er højt kvalificerede og certificerede. Alt sammen, så du får mest muligt ud af din lastbil.

Derfor chaufføruddannelse fra Volvo Trucks

  • Få mest muligt ud af lastbilen
  •  Spar brændstof
  • Øg produktiviteten
  • Få større viden om branchen
  • Styrk chaufførsikkerheden

Få en bedre bundlinje

Den hurtigste og letteste måde at forbedre bundlinjen på er ved at ændre kørevanerne. Ved at forbedre den måde, du accelererer og bremser på, og ved at udnytte lastbilens funktioner fuldt ud kan du nedbringe brændstofforbruget med helt op til 10 % – på et øjeblik. Når sikkerheden øges, og slitagen reduceres, sparer du endnu flere penge og endnu mere tid.

På vores kurser lærer chaufførerne, hvordan de bedst kan bruge lastbilens funktioner og serviceydelser, og de får større viden om branchen. Og dermed kan de køre mere brændstofbesparende, sikkert og dygtigt, hvilket også øger produktiviteten.

Rådgivning er guld værd

Vores kurser kombinerer teori og praksis. De er baseret på årtiers Volvo-forskning og erfaring og varetages af vores specialistinstruktører. Vores kursuslastbiler har den seneste teknologi til brændstofbesparelser og sikkerhed. Og alle kurser kan tilpasses, så de opfylder lige netop dine eller din virksomheds specifikke behov.

Kursusfordele
 

  • Du vil se øjeblikkelige forbedringer af brændstoføkonomi, sikkerhed og slitage
  • Kurserne opfylder EU-lovgivningen (godkendt til erhvervelse af CPC)
  • Instruktørerne er dygtige Volvo Trucks-specialister
  • Kurserne opdateres regelmæssigt, så du er et skridt foran konkurrenterne
  • Kurserne er baseret på årtiers forskning og erfaring

Et bredt udvalg af kurser

Volvo Trucks-førerguide    

I din specialtilpassede førerguide finder du alt, hvad du behøver at vide om din lastbil, dens konfiguration, og hvordan du skal køre den. Guiden fås i mange forskellige formater: Du kan se den online, hente appen, læse bogen på tryk eller downloade den som PDF.

Læs mere om Volvo Trucks-førerguide

Bestilling af kursus

Din Volvo Trucks-forhandler kan hjælpe dig med at finde og bestille det kursus, der passer til dig.