Trucks

My Truck-app

Få fjernadgang til din Volvo-lastbil med My Truck-appen.

Velkommen til dit nye førerhus.


Med My Truck-appen er din Volvo-lastbil altid inden for rækkevidde, uanset hvor du er. Med et enkelt tryk giver appen den opdaterede status af din lastbils instrumentbræt, hvilket letter den daglige inspektion. My Truck giver dig også fjernadgang fra din enhed til funktionen "Parkeringsklimaanlæg" samt "Klar til at køre"-timere til din elektriske lastbil for at sikre maksimal ydeevne – lige fra starten.

Fordele ved My Truck

Nemmere planlægning

Du kan tjekke brændstof-, olie-, kølevæske- og væskeniveauer samt lygtestatus. Det gør din lastbil klar inden afgang og gør det nemmere at planlægge dine daglige opgaver.

For elektriske køretøjer skal du tjekke opladningstilstand, opladningsstatusser, meddelelser og indstille timere til klargøring af batteri for at sikre optimal ydeevne og bevare batteriets sundhed. 

Bedre komfort

Du kan indstille og oprette tidsplaner for lastbilens parkeringsvarmer og køler, så du altid har det perfekte klima til en behagelig tur.

Forbedret sikkerhed 

Du kan tjekke status for dørlåsning og modtage push-meddelelser, hvis tyverialarmen udløses. Det forbedrer sikkerheden for lastbilen og fortæller straks, hvis der er noget galt.

Kontakt din forhandler

Din lokale Volvo Trucks-forhandler står parat til at hjælpe med alt lige fra at finde den rigtige reservedel til reparationer eller service på lastbilen.

Ring til os – eller endnu bedre, besøg os.