Volvo Trucks

Danmark

×
My Truck

Velkommen til dit nye førerhus.

Med My Truck-appen får du fjernadgang til din Volvo-lastbil.

Velkommen til dit nye førerhus.

Med My Truck-appen får du fjernadgang til din Volvo-lastbil. Du kan kontrollere instrumentpanelet, indstille det ønskede klima i førerhuset, tjekke status for dørlåsene og reagere på alarmer – uanset hvor du befinder dig. Appen fungerer sammen med Volvo FH-, Volvo FH16-, Volvo FM- og Volvo FMX-lastbilerne. Hvis du spørger os, er der ikke noget, der kan lette dine daglige gøremål som den.

Velkommen til dit nye førerhus.

Tre grunde til at bruge My Truck

Nemmere planlægning

Du kan tjekke brændstof-, olie- og kølevæskeniveau samt status på batteri og lygter. Det gør din lastbil klar inden afgang og gør det nemmere at planlægge dine daglige opgaver.

Bedre komfort

Du kan indstille temperaturen og timeren på førerhusvarmeren og parkeringskøleren. Du har med andre ord mulighed for altid at opnå den rigtige temperatur til en behagelig og komfortabel tur.

Forbedret sikkerhed

Du kan tjekke status for dørlåsning og modtage push-meddelelser, hvis tyverialarmen udløses. Det forbedrer sikkerheden for lastbilen og fortæller straks, hvis der er noget galt.

My Truck

Tjek den ud og download derefter My Truck

Kontakt din forhandler

Din lokale Volvo Trucks-forhandler står parat til at hjælpe med alt lige fra at finde den rigtige reservedel til reparationer eller service på lastbilen.

Ring til os – eller endnu bedre, besøg os.