Volvo Trucks

Danmark

×
Finansielle produkter Volvo Trucks-serviceydelser

Finansiering, udlejning og forsikring af lastbiler Skræddersyet til din virksomhed

Finansielle produkter

Hver virksomhed er unik og har sin egen måde at sikre vækst og rentabilitet på, så vi tager os tid til i tæt samarbejde med dig at finde den rigtige løsning. Det betyder, at vores finansielle løsninger, som leveres af Volvo Finans, er smarte og fleksible. De er tilpasset til din virksomhed.

Fra en enkelt enhed til en hel flåde. Ny eller brugt. Du kan få en samlet løsning til din virksomhed. Og du får fordelene ved en stærk leverandør, som støtter dig både i gode og i svære tider. Vi er med dig hele vejen.
 

Kontakt os HER

Fleksibilitet

Som leverandør af finansielle ydelser for Volvo Trucks forstår vi din forretning og kan tilbyde dig støtte og fleksibilitet på måder, som ingen anden kan.

Servicemindede

Vi er lette at gøre forretninger med. Vi arbejder hurtigt. Vores tjenester er tilgængelige via din lokale forhandler.

Alternativ kilde

En finansiel løsning fra Volvo kan være en alternativ kilde til at dække dine finansieringsbehov. På den måde kan du bevare dine kreditmuligheder hos banken.

Volvo Financial Services giver ikke skatte eller regnskabsmæssig rådgivning. Kunder bør konsultere deres skatte advokat eller revisor om individuelle forhold.

Kontakt din forhandler

Din lokale Volvo Trucks-forhandler står parat til at hjælpe med alt lige fra at finde den rigtige reservedel til reparationer eller service på lastbilen. Ring til os – eller endnu bedre, besøg os.