Hver virksomhed er unik og har sin egen måde at sikre vækst og rentabilitet på, så vi tager os tid til i tæt samarbejde med dig at finde den rigtige løsning. Det betyder, at vores finansielle løsninger, som leveres af Volvo Finans, er smarte og fleksible. De er tilpasset til din virksomhed.

Fra en enkelt enhed til en hel flåde. Ny eller brugt. Du kan få en samlet løsning til din virksomhed. Og du får fordelene ved en stærk leverandør, som støtter dig både i gode og i svære tider. Vi er med dig hele vejen.

Fleksibilitet

Som leverandør af finansielle ydelser for Volvo Trucks forstår vi din forretning og kan tilbyde dig støtte og fleksibilitet på måder, som ingen anden kan.

Tilgængelig

Vi er lette at gøre forretninger med. Vi arbejder hurtigt. Vores tjenester er tilgængelige via din lokale forhandler.

Alternativ kilde

En finansiel løsning fra Volvo kan være en alternativ kilde til at dække dine finansieringsbehov. På den måde kan du bevare dine kreditmuligheder hos banken.

Finans Finansielle produkter Volvo Trucks-serviceydelser

Finansiering

Uanset størrelsen af din virksomhed eller alderen på din flåde kan vores finansieringsspecialister hjælpe dig med at finde en løsning, du kan stole på.

Læs mere om Finans
Forsikring Finansielle produkter Volvo Trucks-serviceydelser

Forsikring

Din lastvogn og din virksomhed fortjener den bedste beskyttelse. Få ekspertrådgivning og en række fremragende forsikringsprodukter.

Læs mere om Forsikring
Lastvognsudlejning Finansielle produkter Volvo Trucks-serviceydelser

Lastvognsudlejning

Volvo Lastvognsudlejning giver ejere og flådeejere fleksibilitet til at opfylde kravene fra en verden i forandring og skiftende kundebehov.

Læs mere om Lastvognsudlejning

Volvo Financial Services giver ikke skatte eller regnskabsmæssig rådgivning. Kunder bør konsultere deres skatte advokat eller revisor om individuelle forhold.

Kontakt din forhandler

Kontakt din forhandler

Din lokale Volvo Trucks-forhandler står parat til at hjælpe med alt lige fra at finde den rigtige reservedel til reparationer eller service på lastvognen. Ring til os – eller endnu bedre, besøg os.

Find din nærmeste forhandler