Trucks

Hosting af virksomhedskort 

Du behøver ikke bekymre dig om lovpligtig download af en chaufførs førerkortdata. Med hosting af virksomhedskort kan du have ro i sindet om, at dit virksomhedskort altid er online, når du har brug for det. Det bliver hostet på Volvo Trucks' faciliteter under sikre forhold. Du har adgang til dine data og filer i Volvo Connect. 

Vigtigste fordele

Opbevar dit virksomhedskort sikkert online.

Automatisk download af lovpligtige data.

Få adgang til dine data 24/7 i Volvo Connect. 

Lær mere om hosting af firmakort nedenfor. Du kan også besøge Volvo Connect Marketplace eller kontakte din forhandler for at få flere oplysninger.

En nem metode til at sikre compliance

Europæiske og nationale love stiller strenge krav til administrering af køre- og hviletider. Det betyder, at oplysninger fra tachograf og førerkort skal downloades regelmæssigt og gemmes i overensstemmelse med visse specifikationer. Virksomhedskortet sikrer dine data til din organisation.

Chaufførtider i Volvo Connect giver dig mulighed for at downloade førerkort- og tachografdata trådløst til dit kontor. Hosting af virksomhedskort er en supplerende service, der gør det muligt at opbevare dit kort sikkert hos os, hvilket sikrer tilgængelighed og overholdelse af reglerne.

Få adgang til dine data hvor som helst

Med hosting af virksomhedskort ligger dit kort altid online – en forudsætning for automatiserede fjerndownloads. Du kan få adgang til dine data og filer i Volvo Connect. Filerne gemmes i Volvo Connect i fem år og kan nemt eksporteres eller videresendes til analysesoftware fra en tredjepart.

Ingen vedligeholdelse påkrævet

Hosting af virksomhedskort giver dig fleksibilitet til at få adgang til dine filer efter de daglige downloads uden at skulle have virksomhedskortet forbundet til din server. Dette mindsker behovet for manuel administration og sikrer maksimal datasikkerhed.

Lad os oprette forbindelse

Klar til at komme i gang med Volvo Connect? Eller har du et spørgsmål om en service? Kontakt din lokale forhandler.