Trucks

Chaufførtider

Få mere ud af dine chaufførers tilgængelige arbejdstimer. Chaufførtider viser dig, hvilken chauffør der er bedst egnet til en ny opgave i forhold til sin køre-/hviletid. Med disse oplysninger lige ved hånden i Volvo Connect kan du øge indtjeningen med den samme lastbilskapacitet. Chaufførtider giver dig også mulighed for at downloade førerkortdata og tachografdata direkte til dit kontor. 

Vigtigste fordele

Hjælper med overholdelse af EU-lovgivning.

Automatisk download af førerkort- og tachografdata.

Se de resterende køre- og hviletider.

Gør fakturering og lønstyring lettere.

Modtag advarsler før overtrædelser sker.

Chaufførtider Support hjælper chauffører med overholdelse.

Få mere at vide om Chaufførtider nedenfor. Du kan også besøge Volvo Connect Marketplace eller kontakte din forhandler for at få flere oplysninger.

Hjælp til at overholde EU-lovgivningen om køre- og hviletider

Chaufførtider gør det nemt at overholde arbejdstidsdirektivet for vejtransport og EU-lovgivningen om køre- og hviletidsregler. Tjenesten viser chauffører og transportplanlæggere den resterende tid indtil en pause eller hvile er påkrævet, og den giver besked, før en overtrædelse opstår.
 

Overførsel af tachografdata

Med Chaufførtider kan du hurtigt og let overføre tachografdata til kontoret – uanset hvor lastbilen og chaufføren er. Det gør det let at holde dine data opdateret.

 

Automatiske daglige overførsler af tachografdata reducerer flådeadministrationen og sikrer daglige data til kontoret

Hurtig adgang i Volvo Connect App

Chaufførtider kan også tilgås via Volvo Connect App. Dette giver både flådeadministratorer og chauffører en hurtig og nem metode til at følge op på chaufførens aktiviteter og se, hvor meget tid der er tilbage af deres arbejdsdag.

Enkel. Klar. Og i overensstemmelse med loven

Køre-hviletidsregler, arbejdstider, administration af hvileperioder og meget mere. Chaufførtider holder et vågent øje med alle chaufføraktiviteter ved at vise de vigtigste oplysninger på skærmen og i chaufføraktivitetsrapporter. Chaufførtider Support i førerhuset hjælper chaufføren med at overholde køre-hviletidsreglerne.

Lad os oprette forbindelse

Klar til at komme i gang med Volvo Connect? Eller har du et spørgsmål om en service? Kontakt din lokale forhandler.