Trucks

Positionering

Tjenesten Positionering i Volvo Connect gør det nemmere at holde styr på lastbilerne og planlægge transportopgaver. Tjenesten giver dig adgang til detaljerede kort med oplysninger om dine lastbiler og chauffører. Du kan spore dine køretøjers positioner i realtid. Se trafik- og vejoplysninger, tank- og ladestationer og meget mere. Bliv advaret om problemer såsom for høj hastighed og dæktryk. Du kan endda oprette geofences for at spore køretøjer, når de kommer ind i eller forlader et område. Alt sammen for at give dig mere kontrol over hver levering.

Vigtigste fordele

Spor dine lastbiler
i Volvo Connect.

Analysér ture og øg produktiviteten.

Planlæg skræddersyede
ruter.

Få geofencing-advarsler.

Følg trafik- og vejforhold.

Se batteri- og opladningsstatus.

Få mere at vide om tjenesten Positionering nedenfor. Du kan også besøge Volvo Connect Marketplace eller kontakte din forhandler for at få flere oplysninger.

Enhedssporing

Vil du holde styr på dine påhængsvogne, servicevogne, containere og andre mobile aktiver? Funktionen Enhedssporing giver en omfattende oversigt over dine aktivers placeringer. Funktionen er inkluderet i alle Volvo Connect-tjenester og er et godt supplement til Positioneringstjenesten.

Geofences

Har du brug for automatisk at informere dine kolleger, når køretøjer kører ind eller forlader et område? Med såkaldte »geofences« kan du få vigtige og tidsbesparende oplysninger, der vises i førerhuset og på kontoret, når lastvognen kører ind i eller forlader et bestemt geografisk område, f.eks. en terminal.

Lad os oprette forbindelse

Klar til at komme i gang med Volvo Connect? Eller har du et spørgsmål om en service? Kontakt din lokale forhandler.