Trucks

Hvert minut tæller

Når det handler om din driftstid, ved vi, at hvert minut tæller. Det er derfor, vi er dedikerede til at levere brancheførende support, der holder din lastbil på vejen og maksimerer din flådes produktivitet.

Find ud af, hvad vores driftstidstjenester kan gøre for dig. Ved hjælp af batterienhedsovervågning og dækovervågning, Volvo Connect-tjenester såsom realtidsoverblik eller hurtig vejhjælp 24/7 fra Volvo Action Service  forhindres uplanlagte stop. Hver dag sætter vi nye standarder for din lastbils drifttid – alt sammen for at holde din virksomhed i gang.

Vigtigste fordele

Forudsig og forebyg uplanlagte stop.

Sørg for, at din elektriske lastbils batterier er i god stand.

Undgå dækrelaterede problemer.

Få vejhjælp 24/7.

Få en serviceplan baseret på den faktiske brug af din lastbil.

Få bugseringshjælp alt inklusive. 

Få mere at vide om driftstidstjenester nedenfor. Du kan også besøge Volvo Connect Marketplace eller kontakte din lokale forhandler for at få flere oplysninger.

 

Har du ikke Volvo Connect endnu?

 

Kontakt din lokale forhandler for at tilmelde dig

Udvalgte driftstidstjenester

Volvo Action Service

Hvis der opstår et uplanlagt stop, er hjælp tilgængelig 24/7 i hele Europa via vores vejhjælpstjeneste Volvo Action Service. Chaufføren kan blot ringe eller trykke på VAS-knappen i førerhuset for øjeblikkeligt at blive forbundet med en operatør, der taler samme sprog. Med støtte fra vores store netværk af bugseringspartnere og autoriserede værksteder får vi lastbilen tilbage på vejen så hurtigt som muligt.
 

Volvo Action Service

Tilsluttet serviceplanlægning

Tilsluttet serviceplanlægning giver dig en optimeret serviceplan muliggjort af en 24/7 forbindelse til dit køretøj. Vi fjernovervåger bestemte komponenter for slid, følger proaktivt op med dig og finjusterer din serviceplan efter behov. Tilsluttet serviceplanlægning er inkluderet i alle servicekontrakter.
 

Serviceplanlægning 

Realtidsovervågning

Realtidsovervågning er en service for lastbiler til tung transport, der bruges til at forudsige og forhindre uplanlagte stop. Ved at bruge din lastbils tilslutningsmuligheder giver realtidsovervågning os mulighed for at spore flere kritiske komponenter 24/7, herunder en elektrisk lastbils batterier. Hvis der udløses en alarm, sendes den til din hjemmeforhandler eller et nationalt Uptime Center, så vi kan skride ind i tide.
 

Volvos servicekontrakter

4-timers forpligtigelse (avanceret)

Hvis du oplever et uplanlagt stop, lover vi at have dig tilbage på vejen ASAP. Fra det øjeblik du logger stoppet med Volvo Action Service, starter uret. Hvis det tager længere tid end 4 timer, begynder vi at kompensere dig. Du kan vælge mellem økonomisk kompensation (basistilbud) og en erstatningslastbil (avanceret tilbud).
 

Volvos servicekontrakter

Volvo Bugseringshjælp (udvidet)

Volvo Bugseringshjælp dækker udgifterne til bugsering, når det er nødvendigt. Du kan få endnu mere ro i sindet med servicen Volvo Udvidet Bugseringsassistance, som giver ekstra beskyttelse med starthjælp, brændstoflevering, overvågning af køretøj og last samt af- og pålæsning af last – plus transport, hotelophold og endda hjemtransport for chauffør.
 

Volvos servicekontrakter

Lad os oprette forbindelse

Klar til at komme i gang med Volvo Connect? Eller har du et spørgsmål om en service? Kontakt din lokale forhandler.