Volvo Trucks

Danmark

×

Dynafleet

Beslutninger på et sagligt grundlag – det er essensen af Dynafleet. Du kan når som helst se den nøjagtige placering og status for dine chauffører, lastbiler og aktiver – og få data af høj kvalitet til at planlægge forud og analysere din drift. Og hvad der er endnu bedre: Dynafleet viser dig, hvilke områder du bør fokusere på. Er du klar til at gå i gang?

Dynafleet-tjenester
 

Der findes adskillige Dynafleet-tjenester, som frit kan kombineres og aktiveres. Hver tjeneste koster et fast månedligt gebyr, der inkluderer international dataroaming. Og du kan få adgang til den via Volvo Connect, brugerfladen til alle dine digitale tjenester, fra alle enheder.

Systemintegration

Du kan få ekstra fleksibilitet ved at integrere Volvo Connect og Dynafleet-tjenesterne i din eksisterende it-infrastruktur. Dermed kan dine flådedata bruges til at forbedre andre tredjepartsprogrammer, fra planlægning til lønkørsel. Det løfter effektiviteten i din flådestyring til nye højder.

Hosting af virksomhedskort

Din lokale forhandler kan tilbyde online-hosting af dit virksomhedskort. Det er en sikker metode til at lagre og hente fartskriverdata, og den gør det nemt at følge chaufføraktiviteterne som krævet af lovgivningen.

Den perfekte pakke

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan hjælpe dig med at finde den Dynafleet-pakke, der passer bedst til dig og din virksomhed.