Volvo Trucks

Danmark

×
Hold dig opdateret med Dynafleet

Dynafleet

Flådestyring

Præcise beslutninger. Det er Dynafleet i en nøddeskal. Du kan når som helst se den nøjagtige placering og status for dine chauffører, lastbiler og aktiver – og få data af høj kvalitet til at planlægge forud og analysere din drift. Og hvad der er endnu bedre: Dynafleet viser dig, hvilke områder du bør fokusere på. Er du klar til at gå i gang?

Press Release

Sådan fungerer det

Et komplet system – til enhver platform

Dynafleet giver dig adgang til enestående og særdeles brugbare oplysninger om din Volvo-lastbil. Men det kan eftermonteres på lastbiler fra andre producenter, hvilket gør livet lettere, hvis du driver en blandet flåde.

Hvis du allerede bruger en anden platform til din flådeadministration, tilbyder vi tjenesten Dataadgang, hvor du kan overføre køretøjsdata fra din Volvo-lastbil til dit flådestyringssystem.

Læs mere om Dataadgang

Let at montere

Dynafleet-hardwaren installeres enten fra fabrikken eller eftermonteres af din Volvo Trucks-forhandler. Der kræves ikke ekstra software – du skal bare logge på Dynafleet-webportalen for at få adgang til oplysninger om din flåde. Du kan også få opdateringer på din smartphone eller tablet hvor som helst.

Oplysninger og opbevaring

Oplysninger om lastbilen og chaufføren overføres til Dynafleets database, hvor de analyseres og præsenteres for dig i læsevenlige rapporter. Kontoret og chaufførerne kan kommunikere med tekstbeskeder. Og Dynafleet kan integreres med dine bestillings- og faktureringssystemer.

Den perfekte pakke

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan hjælpe dig med at finde den Dynafleet-pakke, der passer bedst til dig og din virksomhed.