Brændstof og miljø hjælper dig med at spare penge og reducere CO2

Dynafleet Brændstof og miljø

Hvem er din mest brændstoføkonomiske chauffør? Og hvem har brug for uddannelse og støtte? Tjenesten Dynafleet Brændstof og miljø sparer tid for dig ved at analysere data om køretøjer og chauffører. Den fremhæver, hvor der kan ske optimeringer, og den holder styr på din CO2-emission.

Spar brændstof med tjenesten Brændstof og miljø
Hjælper dig med at vælge den rette chauffør til den rette opgave

Dynafleet Chaufførtider

Dynafleet hjælper dig med hele tiden at holde øje med chaufføraktiviteterne. Se, hvilken chauffør der er bedst egnet til en ny opgave. Få proaktive advarsler for at sikre, at køre-hviletidsbestemmelserne overholdes. Og spar en masse administrationstid ved at hente fartskriverdata automatisk.

Få mere at vide om chaufførtider
Positionering: giver dig fuld kontrol

Dynafleet vejkort og ruteplan

Ikke flere opkald. Ikke mere gætteri. Tjenesten Positionering fortæller dig, nøjagtigt hvad du har brug for at vide. Du kan få vist lastvognens position helt ned til gadeniveau, og du kan få detaljerede oplysninger om chaufføren, lastvognens hastighed og last samt lastvognstypen. Den kan også hjælpe dig med at planlægge, navigere og drive din virksomhed mere rentabelt.

Udforsk tjenesten Positionering
Dynafleet Køretøjsstatus.

Dynafleet Køretøjsstatus

Tag kontrol over din driftstid. Køretøjsstatus giver dig status for advarsler og alarmlamper i lastvognenes instrumentpanel – mens du sidder på kontoret. Du får oplysninger på køretøjs- og flådeniveau. Det hjælper dig med at planlægge og administrere vedligeholdelse både på kort og på langt sigt.

Udforsk tjenesten Dynafleet Køretøjsstatus
Hurtigt, sikkert og økonomisk

Dynafleet beskeder

Beskeder er hurtige, sikre og omkostningseffektive og sikrer, at kontoret altid kan komme i kontakt med lastvognen. Den forhindrer dyre misforståelser og giver chaufførerne den information, de skal bruge for at træffe bedre beslutninger, når de er på farten. Du kan kommunikere, så meget du vil – uanset hvor lastvognen er.

Udforsk tjenesten Beskeder

Sådan fungerer det

Et komplet system – til enhver platform

Dynafleet giver dig adgang til enestående og særdeles brugbare oplysninger om din Volvo-lastvogn. Men det kan eftermonteres på lastvogne fra andre producenter, hvilket gør livet lettere, hvis du driver en blandet flåde.

 

Hvis du allerede bruger en anden platform til din flådeadministration, tilbyder vi tjenesten Dataadgang, hvor du kan overføre køretøjsdata fra din Volvo-lastvogn til dit flådestyringssystem.

Let at montere

Dynafleet-hardwaren installeres enten fra fabrikken eller eftermonteres af din Volvo Trucks-forhandler. Der kræves ikke ekstra software – du skal bare logge på Dynafleet-webportalen for at få adgang til oplysninger om din flåde. Du kan også få opdateringer på din smartphone eller tablet hvor som helst.

Oplysninger og opbevaring

Oplysninger om lastvognen og chaufføren overføres til Dynafleets database, hvor de analyseres og præsenteres for dig i læsevenlige rapporter. Kontoret og chaufførerne kan kommunikere med tekstbeskeder. Og Dynafleet kan integreres med dine bestillings- og faktureringssystemer.

VT

Den perfekte pakke

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan hjælpe dig med at finde den Dynafleet-pakke, der passer bedst til dig og din virksomhed.

Find din lokale forhandler