Trucks

Danmark

×
Hold dig opdateret med Dynafleet

Dynafleet

Flådestyring

Præcise beslutninger. Det er Dynafleet i en nøddeskal. Du kan når som helst se den nøjagtige placering og status for dine chauffører, lastbiler og aktiver – og få data af høj kvalitet til at planlægge forud og analysere din drift. Og hvad der er endnu bedre: Dynafleet viser dig, hvilke områder du bør fokusere på. Er du klar til at gå i gang?

Dynafleet Brændstof og miljø

Hvem er din mest brændstoføkonomiske chauffør? Og hvem har brug for uddannelse og støtte? Tjenesten Dynafleet Brændstof og miljø sparer tid for dig ved at analysere data om køretøjer og chauffører. Den fremhæver, hvor der kan ske optimeringer, og den holder styr på din CO2-emission.

Spar brændstof med tjenesten Brændstof og miljø

Dynafleet Chaufførtider

Dynafleet hjælper dig med hele tiden at holde øje med chaufføraktiviteterne. Se, hvilken chauffør der er bedst egnet til en ny opgave. Få proaktive advarsler for at sikre, at køre-hviletidsbestemmelserne overholdes. Og spar en masse administrationstid ved at hente fartskriverdata automatisk.

Få mere at vide om chaufførtider

Dynafleet vejkort og ruteplan

Ikke flere opkald. Ikke mere gætteri. Tjenesten Positionering fortæller dig, nøjagtigt hvad du har brug for at vide. Du kan få vist lastbilens position helt ned til gadeniveau, og du kan få detaljerede oplysninger om chaufføren, lastbilens hastighed og last samt lastbilstypen. Den kan også hjælpe dig med at planlægge, navigere og drive din virksomhed mere rentabelt.

Udforsk tjenesten Positionering

Dynafleet beskeder

Beskeder er hurtige, sikre og omkostningseffektive og sikrer, at kontoret altid kan komme i kontakt med lastbilen. Den forhindrer dyre misforståelser og giver chaufførerne den information, de skal bruge for at træffe bedre beslutninger, når de er på farten. Du kan kommunikere, så meget du vil – uanset hvor lastbilen er.

Udforsk tjenesten Beskeder

Dynafleet-appen – lynhurtig adgang til flåden

Dynafleet-appen – lynhurtig adgang til flåden

Hold godt øje med de vigtigste data. Hent Dynafleet-appen, og få hurtig adgang til oplysninger om flåde, brændstofforbrug og chauffører på din smartphone eller tablet.

Læs mere

Dynafleet Køretøjsstatus

Tag kontrol over din driftstid. Køretøjsstatus giver dig status for advarsler og alarmlamper i lastbilens instrumentpanel – mens du sidder på kontoret. Du får oplysninger på køretøjs- og flådeniveau. Det hjælper dig med at planlægge og administrere vedligeholdelse både på kort og på langt sigt.

Udforsk tjenesten Dynafleet Køretøjsstatus

Dynafleet Safety

Dynafleet Safety

Hård opbremsning og indgreb fra lastbilens aktive sikkerhedssystem kan indikere en vanskelig trafiksituation. Dynafleet Safety hjælper dig med at identificere disse situationer. Og da sikker kørsel generelt betyder bedre brændstofeffektivitet samt mindre slitage, giver denne service dig mange fordele.

Læs mere

Dataadgang

Dataadgang

Bruger du allerede en anden platform end Dynafleet til din flådestyring? Tag et nærmere kig på tjenesten Dataadgang. Den giver mulighed for at dele køretøjsdata fra dine Volvo-lastbiler med andre flådestyringssystemer. På grundlag af den åbne rFMS-standard giver Dataadgang dig den nødvendige fleksibilitet til at arbejde effektivt med flådestyring uanset platform.

Læs mere

Sådan fungerer det

Et komplet system – til enhver platform

Dynafleet giver dig adgang til enestående og særdeles brugbare oplysninger om din Volvo-lastbil. Men det kan eftermonteres på lastbiler fra andre producenter, hvilket gør livet lettere, hvis du driver en blandet flåde.

Hvis du allerede bruger en anden platform til din flådeadministration, tilbyder vi tjenesten Dataadgang, hvor du kan overføre køretøjsdata fra din Volvo-lastbil til dit flådestyringssystem.

Læs mere om Dataadgang

Let at montere

Dynafleet-hardwaren installeres enten fra fabrikken eller eftermonteres af din Volvo Trucks-forhandler. Der kræves ikke ekstra software – du skal bare logge på Dynafleet-webportalen for at få adgang til oplysninger om din flåde. Du kan også få opdateringer på din smartphone eller tablet hvor som helst.

Oplysninger og opbevaring

Oplysninger om lastbilen og chaufføren overføres til Dynafleets database, hvor de analyseres og præsenteres for dig i læsevenlige rapporter. Kontoret og chaufførerne kan kommunikere med tekstbeskeder. Og Dynafleet kan integreres med dine bestillings- og faktureringssystemer.

Den perfekte pakke

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan hjælpe dig med at finde den Dynafleet-pakke, der passer bedst til dig og din virksomhed.