Trucks

Let at overholde

Chaufførtider

Få mere ud af de tilgængelige arbejdstimer. Med tjenesten Chaufførtider kan du se, hvilken chauffør, der er bedst egnet til en ny opgave, hvem der bør tage en pause – og hvem der bør holde fyraften. Med disse oplysninger lige ved hånden kan du øge indtjeningen med den samme lastbilskapacitet.

 

Chaufføroplysninger gør det nemt at planlægge

Der kan bruges mindre tid på planlægning og administration. For at bidrage til en effektiv transportplanlægning giver tjenesten dig besked med det samme om, hvor meget tid hver chauffør kan bruge på nye opgaver på grundlag af EU-bestemmelserne om arbejds- og køre-hviletider. Oplysninger om kørsel og hvile er nyttige oplysninger i forhold til fakturering og beregning af chaufførløn.

Trådløs overførsel af fartskriverdata

Med Chaufførtider kan du hurtigt og let få overført fartskriver- og førerkortdata - uanset hvor lastbilen og chaufføren er. Det gør det let at holde dine data opdateret. Og at skulle bruge 20 minutter på at hente oplysningerne manuelt hører nu fortiden til.

En flåde på 40 lastbiler, der sparer 20 minutter pr. overførsel af data fra fartskriveren, giver 13 ekstra timer pr. måned. Det svarer til en ekstra måned hvert år, som kan bruges på en langt mere produktiv måde.

Enkel. Klar. Og i overensstemmelse med loven

Køre-hviletidsregler, arbejdstider, administration af hvileperioder og meget mere. Volvo flådestyring holder et vågent øje med alle chaufføraktiviteter ved at vise de vigtigste oplysninger på skærmen og i chaufføraktivitetsrapporter. Køre-hviletidssupport i førerhuset hjælper chaufføren med at overholde køre-hviletidsreglerne.

Vigtigste fordele

  • Automatisk hentning af fartskriverhukommelsesdata og digitale data fra førerkort. Alle data lagres, så du til enhver tid har adgang til dem i din Volvo Connect portal.
  • Køretidsprognosen overvåger kontinuerligt chaufførtiderne og advarer flådeadministratoren, inden der sker en overtrædelse af reglerne
  • Giver et fundament for fakturering og beregning af chaufførløn
  • Køre-hviletidsreglerne er lettere at administrere og overholde
  • Planlægnings- og administrationsopgaverne bliver enklere

Nu er det tid

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan hjælpe dig med at vælge, hvilke flådestyringstjenester der passer til dig, og hvordan du får mest muligt ud af dem.