Let kommunikation.

Bevar forbindelsen

Beskedfunktionen sikrer, at du altid kan komme i kontakt med lastvognen – uanset hvem der sidder bag rattet. Kontoret og chaufførerne kommunikerer med tekstbeskeder. Beskederne er lette at skrive og vises på skærmen i lastvognen. Et trådløst tastatur hjælper chaufførerne med at kommunikere, når lastvognen holder stille. Og de kan se beskederne, mens de kører.

Integration med Dynafleet Beskeder.

Kan integreres med andre systemer

Tjenesten Beskeder kan problemfrit integreres med dine ordre- eller faktureringssystemer, så alle vigtige oplysninger kan håndteres på den samme skærm. Det giver dig bedre kontrol og gør livet lettere for chaufføren, fordi arbejdsordrerne vises tydeligt på skærmen i lastvognen.

Alsidig skærm.

Skærmens muligheder

Skærmen i lastvognen kan vise langt mere end beskeder. Automatiske meddelelser om køre- og hviletider, chaufføruddannelse og navigation kan mindske stress og øge chaufførens produktivitet.

Vigtigste fordele

  • Kommunikation med chaufførerne via tekstbeskeder i Dynafleet, sms eller e-mail.
  • Hurtige beskeder. Assisterer chaufførerne og hjælper dem til at træffe informerede beslutninger
  • Omkostningseffektiv kommunikation med hele flåden
  • Modtag destinationsmeddelelser til navigationssystemet. Anslået ankomsttidspunkt vises til flådeadministratoren i Dynafleet
Find din lokale forhandler

Få klar besked

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan hjælpe dig med at konfigurere Dynafleet Beskeder. Og forklare de mange muligheder, du har med funktionerne på skærmen i lastvognen.

Find din lokale forhandler