Trucks

Klar kommunikation

Beskeder

Med tjenesten Beskeder kan kontoret og chaufførerne kommunikere hurtigt og enkelt – og dermed undgå dyre misforståelser. Du kan kommunikere, så meget du vil – der er ingen grænser eller roaming-gebyrer.

Bevar forbindelsen

Beskedfunktionen sikrer, at du altid kan komme i kontakt med lastbilen – uanset hvem der sidder bag rattet. Kontoret og chaufførerne kommunikerer med tekstbeskeder. Beskederne er lette at skrive og vises på skærmen i lastbilen. Et trådløst tastatur hjælper chaufførerne med at kommunikere, når lastbilen står stille. Og de kan se beskederne, mens de kører.

Kan integreres med andre systemer

Tjenesten Beskeder kan integreres med dine ordre- eller fakturerings-systemer, så alle vigtige oplysninger kan håndteres på den samme skærm. Det giver dig bedre kontrol og gør livet lettere for chaufføren, fordi arbejdsordrerne vises tydeligt på skærmen i lastbilen.

Skærmens muligheder

Skærmen i lastbilen kan vise langt mere end beskeder. Automatiske meddelelser om køre- og hviletider, chaufføruddannelse og navigation kan mindske stress og øge chaufførens produktivitet.

Vigtigste fordele

  • Hurtig kommunikation med chaufførerne
  • Effektiv kommunikation med hele flåden
  • Modtag destinationsmeddelelser til navigationssystemet. Anslået ankomsttidspunkt vises til flådeadministratoren i Volvo Connect

Få klar besked

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan hjælpe dig med at konfigurere Dynafleet Beskeder. Og forklare de mange muligheder, du har med funktionerne på skærmen i lastbilen.