Trucks

Flådeadministrator med fuld kontrol

Køretøjsstatus

Få fuld kontrol over status for køretøjerne i din flåde. Tjenesten Køretøjsstatus giver dig både et overblik og mere detaljerede oplysninger om lastbilens tilstand, uanset hvor de befinder sig. Den giver mulighed for både kort- og langsigtet flådestyring og giver dig kontrol over driftstiden.

Overblik over flåden

Tjenesten indsamler advarsler og alarmer fra lastbilens instrumentpanel. Oversigten i Køretøjsstatus viser antallet af advarsler og alarmer i din flåde og omfatter en funktion til at se på hver enkelt lastbil.

Lær instrumentpanelet at kende

Se nærmere på advarsler og alarmer om driftsdata, helt ned til instrumentpanelet i de enkelte køretøjer. Her kan du få detaljerede oplysninger om advarsler som f.eks. lygtefejl, brændstofniveau, slitage af bremseklodser og olietryk. Alle forekomster logføres, herunder parametre som f.eks. tidspunkt for forekomst, position, chaufførdata og motortimer, så det bliver lettere at udføre en dybdegående analyse.

Vigtigste fordele

  • Advarsler og alarmer i instrumentpanelet for køretøjerne i din flåde.
  • Oplysninger i instrumentpanelet som f.eks. lygtefejl, olietryk, slidte bremseklodser og meget mere.
  • Alle forekomster i Køretøjsstatus omfatter tidspunkt for forekomst, position, chaufførens navn, kilometertæller og motortimer.
  • Besked om forekomster i Køretøjsstatus i realtid.

Fuld kontrol

Din Volvo Trucks-forhandler kan hjælpe dig med at få fuld kontrol over dine lastbiler og udnytte fordelene ved tjenesten Køretøjsstatus fuldt ud.