Vi er altid parat til at besvare dine spørgsmål

Lad os gøre det hårde arbejde

Din personlige brændstofrådgiver gør det hårde arbejde for dig. Rådgiveren analyserer køreteknikker og udpeger områder, hvor chaufføradfærden kan forbedres – og hvor der derfor kan opnås store besparelser. Du modtager regelmæssigt gode råd via e-mail, som du kan bruge til løbende at træffe bedre beslutninger om driften.

Viser dig, hvor du kan opnå besparelser

Hvor meget kan du spare?

En lastvogn, der kører 140.000 km om året, kan spare 15.000 kr. på brændstof med Fuel Advice. Med et månedligt gebyr på 150 kr. pr. lastvogn er pengene godt givet ud.

Den webbaserede værktøjskasse

Yderligere support

Med Fuel Advice får du også adgang til Toolbox – en inspirerende, webbaseret ressource, der kan hjælpe dig til at fastholde besparelserne. Toolbox inkluderer vejledninger til at motivere dine chauffører, gode råd om at nå dine mål og redskaber, der kan hjælpe dig med at dele dine resultater med andre. Du kan også læse om den seneste forskning i brændstofbesparende teknikker.

VT

Klar til at spare?

Hvis du har Dynafleet i lastvognen, er du klar. Hvis du ikke har, kan det eftermonteres. Kontakt din Volvo-forhandler for at komme i gang.

Find din lokale forhandler