Volvo Trucks

Danmark

×
Fuel Advice: personlig service, år efter år

Spar op til 5 % brændstof, og bevar besparelsen

Fuel Advice

Med vores serviceydelse Fuel Advice får du en personlig rådgiver, som hjælper dig med at sænke brændstofforbruget med op til 5 %. Løbende rådgivning og professionel vejledning sikrer, at du kan opretholde besparelserne år efter år.

Volvo trucks managing fuel advice two men cab

Lad os gøre det hårde arbejde

Din personlige brændstofrådgiver gør det hårde arbejde for dig. Rådgiveren analyserer køreteknikker og udpeger områder, hvor chaufføradfærden kan forbedres – og hvor der derfor kan opnås store besparelser. Du modtager regelmæssigt gode råd via e-mail, som du kan bruge til løbende at træffe bedre beslutninger om driften.

Volvo trucks managing fuel advice filling gas

Hvor meget kan du spare?

En lastbil, der kører 140.000 km om året, kan spare 15.000 kr. på brændstof med Fuel Advice. Med et månedligt gebyr på 150 kr. pr. lastbil er pengene godt givet ud.

Volvo trucks managing fuel advice man gas station

Yderligere support

Med Fuel Advice får du også adgang til Toolbox – en inspirerende, webbaseret ressource, der kan hjælpe dig til at fastholde besparelserne. Toolbox inkluderer vejledninger til at motivere dine chauffører, gode råd om at nå dine mål og redskaber, der kan hjælpe dig med at dele dine resultater med andre. Du kan også læse om den seneste forskning i brændstofbesparende teknikker.

Klar til at spare?

Hvis du har Dynafleet i lastbilen, er du klar. Hvis du ikke har, kan det eftermonteres. Kontakt din Volvo-forhandler for at komme i gang.