Trucks

Lad din Volvo forblive en Volvo med renoverede dele

Volvo Reman

Få al den sikkerhed, der følger med originale Volvo-dele, men til en reduceret pris – og med mindre indvirkning på miljøet.

Pålidelig. Holdbare. Prisbillig.

Det er kun Volvo, hvis den høje kvalitetsstandard, du forventer af os, opfyldes. I hver eneste detalje. Det kan du også forvente af Volvo Reman. Fordi de er originale Volvo-dele – renoveret til den oprindelige tilstand og til en konkurrencedygtig pris. Vi har faktisk nøjagtigt de samme kvalitetsstandarder for renoverede dele som for helt nye reservedele. Og de dækkes af den samme garanti.

Egenskaber og fordele

  • Mere omkostningseffektive end nye dele
  • Lever altid op til de seneste tekniske specifikationer
  • Samme garantibetingelser som originale Volvo-reservedele
  • Kræver mindre værkstedstid sammenlignet med reparation
  • Samme høje kvalitet og ydelse som nye dele
  • Reduceret miljøpåvirkning

Se, hvordan returnerede objekter bliver til Volvo Reman-dele

Se, hvordan returnerede objekter får nyt liv som Volvo Reman-dele via renoveringsprocessen. 

Det rigtige valg for miljøets skyld

I sammenligning med produktion af nye dele kan renovering af slidte dele bruge op til 85 % mindre materiale og op til 80 % mindre energi. Det betyder, at når du vælger Volvo Reman, så foretager du ikke blot det rette valg til din lastbil – du foretager også det rette valg for miljøet.

De dele, du har brug for

Vores udvalg af Volvo Reman-dele er et af de mest omfattende på markedet. Du kan finde alt lige fra indsprøjtningsdyser, styreenheder og koblingssæt til motorer, gearkasser, turbokompressorer og dieselpartikelfiltre (DPF) – til en pris, du vil sætte pris på, og en standard, du kan stole på.

Testet. Og testet igen.

Kvalitetssikringen går i gang det øjeblik, hvor en slidt del returneres til os. Først skiller vi delen ad, rengør den og tjekker omhyggeligt alle komponenter. Lejer, forseglinger, børster og lignende udskiftes med helt nye originale Volvo-dele. Komponenterne forarbejdes, så de opfylder de tekniske krav, og opgraderes til de seneste tilgængelige specifikationer. Derefter tester vi alle Volvo Reman-delene igen, inden de forlader fabrikken. Til sidst monteres delene på et Volvo-værksted af Volvo-teknikere.

Kontakt din forhandler

Din lokale Volvo Trucks-forhandler står parat til at hjælpe med alt lige fra at finde den rigtige reservedel til reparationer eller service på lastbilen. Ring til os – eller endnu bedre, besøg os.