Trucks

Sikkerhed på alle områder

Chaufførsupportsystemer fra Volvo Trucks

Hos Volvo Trucks er sikkerhed en central del af vores identitet. Vi har en helhedsorienteret tilgang til sikkerhed, som omfatter både interne og eksterne faktorer i lastbilen. Vores mål er at arbejde hen imod en fremtid med nul ulykker. Vi introducerer nu en række nye og opdaterede aktive sikkerhedssystemer i vores lastbiler, der beskytter både førere og andre trafikanter. Det er på tide at vi tager det næste skridt i forhold til trafiksikkerhed!

Sikkerhedssystemer

Ekstra overvågning omkring lastbilen

Sårbare trafikanter kan dukke op ud af ingenting og være svære at opdage. Funktioner, der advarer lastbilchauffører om andre trafikanter, kan have stor betydning for sikkerheden.

Kollisionsalarm er en sikkerhedsfunktion, som advarer føreren om vejbrugere i tæt nærhed foran lastbilen.

Døråbningsadvarsel er en sikkerhedsfunktion, der advarer føreren om potentielt farlige situationer for andre trafikanter, når førerhusets dør åbnes.

Sidekollisionsalarmen advarer føreren, når denne forsøger at dreje eller skifte vognbane, mens andre trafikanter registreres ved siden af lastbilen.

Her er 7 måder at forbedre sikkerheden på

At køre kan være stressende og kræve hurtige beslutninger og den rette støtte på det rette tidspunkt. Her er otte nye eller opdaterede støttesystemer, som er udviklet for at hjælpe førere med at øge vejsikkerheden. Designet til at være brugervenligt og tilgængeligt, når der er behov for det. Tjek dem ud.

Forbered dig på fremtiden. Lær mere om vores sikkerhedsfunktioner.

Klar til sikkerhed på næste niveau?

Din lokale forhandler kan yde professionel assistance til at sikre, at du får mest muligt ud af de senest tilgængelige sikkerhedsfunktioner.

Fortællinger og perspektiver