Trucks

Danmark

×
Volvo lastbilsudlejning er en fleksibel udlejningspartner

En relation, du kan bygge videre på

Vi kalder det udlejningsrelation.

Volvo lastbilsudlejning

Volvo Lastbilsudlejning – det handler mere om partnerskab end ejerskab.

Volvo lastbilsudlejning bliver mere og mere populært for hvert år. Og det er let at se hvorfor. Som din fleksible udlejningspartner står vi parat til at hjælpe dig med at klare enhver hasteopgave, en kort- eller langtidskontrakt eller en specialopgave med en lastbil fra vores udlejningsflåde.
Du kontakter os bare, så arrangerer vi resten. Og før du ved af det, sidder du bag rattet i den sidste nye Volvo-lastbil i gang med at få klaret din opgave.

Kom i gang med udlejning allerede i dag. Ring til xxx-xx xx xx.

Fem fordele ved Volvo Lastbilsudlejning

STØRRE FLEKSIBILITET

Med en lejet lastbil fra Volvo får du fuld kontrol over de økonomiske risici og undgår kapitaludgiften til køb af en ny lastbil. Du kan i stedet leje en lastbil i en kortere periode til en fast, månedlig pris. Vi sørger for, at alt er inkluderet, f.eks. forsikring, moms og serviceomkostninger.

Piggy bank

Lavere omkostninger

Med en lejet Volvo-lastbil får du fuld kontrol over de økonomiske risici og undgår kapitaludgiften til køb af en ny lastbil. Du kan i stedet leje en lastbil i en kortere periode til en fast, månedlig pris. Vi sørger for, at alt er inkluderet, f.eks. forsikring, moms og serviceomkostninger.

Shopping cart

En samlet løsning

Uanset om du køber en ny lastbil eller er interesseret i at leje en, følger dette med: Vi tilbyder alt samlet under ét tag. Vi finder hurtigt den rigtige lastbil, der opfylder dine behov, og sammensætter så en samlet løsning, der passer til din tidsplan.

One hundred percent

Adgang til lastbiler af høj kvalitet

Hvis du beslutter dig til en udlejningslastbil fra os, kan du være sikker på, at du får en næsten ny lastbil, der er pæn og ren og opdateret med den nyeste software. Ganske enkelt en lastbil, der er parat til at repræsentere dig og din virksomhed. 

One hundred percent

Globalt supportnetværk

Vi vil alle sammen gerne have, at tingene bare glider så problemfrit som muligt. Men vi ved også godt alle sammen, at sådan er livet ikke altid. Så vi har oprettet et globalt supportnetværk, der altid er lige ved hånden, hvis der skulle ske noget uforudset.

Har du brug for at få klaret en opgave?

Find din lokale Volvo lastbilsudlejning-forhandler her.