Trucks

Rækkevidde og rute

Rækkevidde & Rute er et kraftfuldt værktøj til ruteplanlægning og rækkeviddesimulering. Tjenesten, som er tilgængelig med Volvo Connect, giver dig mulighed for at simulere lastbilens rute og få en forudsigelse om dens rækkevidde og energiforbrug. Dette gør dig i stand til at sikre, at lastbilen har tilstrækkelig strøm til at udføre sin opgave – så du kan planlægge transportopgaver med ro i sindet. 

Mange faktorer påvirker en elektrisk lastbils rækkevidde. Disse omfatter lastbilens specifikation, størrelsen af nyttelasten, temperaturen udendørs, rutens topografi, og om lastbilen er udstyret med særlige energiforbrugende maskiner som f.eks. en affaldspresser. Det kan være en udfordring at forstå den samlede indvirkning af disse faktorer på en lastbils rækkevidde, men Rækkevidde og rute foretager automatisk beregningerne for dig. Dette gør det nemmere at styre din flåde og hjælper dig med at maksimere effektiviteten af dine elektriske lastbiler.

Vigtigste fordele

Simuler lastbilens rute.

Forudsige energiforbrug og rækkevidde.

Tilføj ladestop.

Send rute til lastbilens indbyggede navigation.

Sørg for at planen følges.

Support til alle elektriske lastbiler.

Læs mere om Rækkevidde og rute nedenfor. Du kan også besøge Volvo Connect Marketplace eller kontakte din forhandler for at få flere oplysninger.

Andre tjenester til elektriske lastbiler

Lad os oprette forbindelse

Klar til at komme i gang med Volvo Connect? Eller har du et spørgsmål om en service? Kontakt din lokale forhandler.