Volvo Trucks

Danmark

×

Køretøjsservice

Dine lastbiler er i trygge hænder på vores autoriserede værksteder. Hos Volvo Trucks er det vores førsteprioritet at sørge for, at dine lastbiler holdes i gang ude på vejene og altid er parat til arbejdet. Nøglen til dette er at planlægge driftsafbrydelser i forbindelse med service og reparationer: Det minimerer stilstand, forlænger serviceintervallerne og sparer dig tid og penge. Takket være fjernforbindelser og Volvo Trucks' avancerede telematik- og diagnostikværktøjer kan vi planlægge og forberede service ud fra, hvordan du faktisk har brugt køretøjet. Og med realtidsovervågning kan vi endda forudsige uventede stop og forvandle dem til planlagte værkstedsbesøg. Alt dette gør, at du kan føle dig sikker på vejen, få bedre driftstid og holde dine løfter til dine kunder.

 

Derfor original Volvo-service

  • Altid originale Volvo-dele med
    2 års garanti på monterede dele
  • Over 2.000 forhandlere og
    værksteder i 130 lande
  • Autoriserede og uddannede mekanikere
  • Vejhjælp på 16 sprog
  • One-stop service
  • Skræddersyede servicekontrakter

Realtidsovervågning og driftstidstjenester

Se, hvordan Volvo Trucks bruger de forbedrede fjernforbindelsesmuligheder til at overvåge lastbiler i realtid og forudsige uplanlagte stop, før de sker. Sammen med fjernhentning af software og Volvo Action Service (VAS) giver det smartere transportløsninger, som holder lastbilerne i gang og sætter standarden for driftstid.

There are multiple H1 on the page. Please make sure only one H1 is published per page.

VI har bygget DIN LASTBIL. LAD OS BEVARE DENS VÆRDI.

Du har investeret i en Volvo-lastbil med ekstrem god ydelse, som også udvikles, når Volvo Trucks udvikler nye løsninger og mere

sofistikeret software. Ved at lade os tage os af service og vedligeholdelse, sikrer du dig denne udviklingsmulighed. Vi prioriterer at holde dine lastbiler kørende.

Alle lastbilar har brug for service og reparationer i løbet af sin livscyklus for at bibeholde maksimal ydeevne og pålidelighed.

Planlagt nedetid til service og reparationer minimerer driftsstop og sparer både tid og penge. Takket være Volvo Trucks avancerede telematik- og diagnostceringsværktøj kan vi fjernovervåge lastbilens status og planlægge og forberede besøget på værkstedet. Hermed kan vi tilbyde optimal

og effektiv service. Dette betyder for dig højere tilgængelighed, bedre brændstofeffektivitet og smartere tjenester

Vidste du at?

Tyndere end et hårstrå

Vidste du at et originalt Volvo brændstoffilter fanger partikler, der er 20 gange tyndere end et hårstrå?

Undvig stanken

Vidste du at ved at anvende et originalt Volvo kabinefilter forhindres skadelige partikler og ubehagelig luft i at komme ind i kabinen?

Proaktiv vedligeholdelse

Kommunikationen eller forbindelsen mellem din lastbil og os gør det muligt for dit Volvo-værksted at registrerer behov inden de opstår. For dig betyder det færre reparationer og uplanlagt nedetid, og dermed flere fakturerbare timer på vejen.

Volvo Originalservice

Vi har bygget din lastbil, og derfor kan vi også vedligeholde den bedst. Vi kan sikre, at den altid fungerer optimalt. Vi har det, det kræver - en mekaniker med 100% opdateret viden og værksteder, der arbejder med ajourførte  databaser og diagnoseringsværktøjer.

Vi er i nærheden

Volvo Trucks' forhandlere findes i 21 byer i Danmark. Vi knokler for at sikre dig og din lastbil 24/7. 

Volvo serviceaftale

Med Volvo serviceaftale giver du din lastbil den bedst mulige service og giver dig selv større muligheder for at fokusere på udviklingen af ​​din virksomhed. Vi hjælper dig med at planlægge og udføre vedligeholdelse med mindst mulig indflydelse på din køreplan.

Vælg mellem Blue aftalen velplanlagte vedligeholdelse, Sølv aftalens øgede sikkerhed og Guldaftalen, der garanterer, at du kan være i drift hele tiden.

Den helt nye Volvos Flexi-Guld-aftale, der indeholder det samme som Volvo Guld-aftalen med en lignende forudsigelig omkostning, men en meget større fleksibilitet til at tilpasse sig en varierende kilometertal.

Læs mere om Volvos serviceaftale

Kunderne fortæller om Volvo Originalservice

Hør nogle af vores kunder fortælle om deres erfaring med Volvo Originalservice. 
Og få indblik i hvordan vores dygtige mekaniker arbejder for at servicere dig.

Tredje generations mekaniker

Marcus Larsson er Volvo-mekaniker, præcis som sin far og farfar. Produkterne og teknikken er med tiden udviklet, men passionen og stoltheden for arbejdet er lige så stor som tidligere.

Sara hjælper Sverige med at rulle

Sara har alltid været interesseret i biler og vidste allerede som lille, hvad hun ville arbejde med. Hør Saras historie om hvordan det er at arbejde på Varbergs Bildepå.

"Ikke et minuts stilstand"

Johan Bergström på Hedesunda Frakt låg syg hjemme og havde ikke styr på at batterierne i lastbilen var ved at løbe tør for strøm, da køleskabet var tændt. Han blev ringet op af sin Volvo-forhandler som var blevet opmærksom på situationen. Et værdsat opkald, der forhindrede et dyrt lastbilstop.

Dækovervågning i realtid

Småpunkteringer, forkerte akselindstillinger og dækeksplosioner kan være både dyre - og farlige. Hør Sundbergs Åkeri fortælle, hvordan de undgår problemer med hjælp fra dækovervågning i realtid.

OVERLEGEN SERVICE

Kontakt din lokale Volvo forhandler for at få den service som du, din lastbil og din virksomhed fortjener.